ASTRO SREDA : Device današnji dan ćete hrabro započeti radom, jer ste odlučni da razrešite neka odugovlačenja i nesporazume, Škorpije osećate da se kontakt s osobom koja vam se dopada odvija sporo i to vas frustrira….

Astrološki položaji ukazuju na to ko će danas biti fokusiran na obaveze, a ko će se posvetiti emotivnom partneru…ASTRO SREDA:

OVAN: Očekuje vas niz sitnih izazova, manjih obaveza, razgovora u žurbi i trčanja s mesta na mesto, što će vas nestrpljivim učiniti do završetka radnog dana. Ritam dešavanja je brz i zahtevan. Na emocionalnom planu, približili ste se osobi koja vas duboko intrigira. Vreme je da preduzmete konkretne korake.

BIK: Imate utisak da vaši predlozi i ideje prolaze nezapaženo. Ova situacija vas iritira, ali trenutno nemate mnogo opcija osim da istrajavate u svojim nastojanjima. Vaša voljena osoba je zaokupljena svojim aktivnostima i planovima, dok vi čeznete za uzbuđenjem usred dosade.

BLIZANCI: Bez obzira na brzinu kojom se krećete, situacije se čini da se neprestano otežavaju, a vi gubite sve više snage i energije. Nemojte dopustiti da vas nestrpljenje savlada, jer to može dovesti do grešaka. U ostvarivanju prave komunikacije s osobom koju simpatišete, danas nećete imati uspeha.

RAK: Iako niste potpuno razrešili sve poslovne situacije, danas imate razloga za slavlje. Postoji mogućnost manjeg finansijskog priliva. Iskoristite današnji dan da svojoj partnerki/partneru izrazite ono što već dugo želite.

LAV: Ponekad žalite zbog propuštenih prilika, ali trenutno nemate moć da to promenite. Naučite da budete zadovoljni onim što imate. Prestanite preterano da se opterećujete mišljenjima drugih ljudi – ne dozvolite da vam drugi diktiraju vaš odnos sa voljenom osobom.

DEVICA: Današnji dan ćete hrabro započeti radom, jer ste odlučni da razrešite neka odugovlačenja i nesporazume. Vaša percepcija poslovnih događaja je sada jasnija i manje ste zabrinuti nego prethodnih dana. Flertovanje na radnom mestu može čak rezultirati tajnim susretom.

VAGA: Budite oprezni pri zaključivanju dogovora. Mudro je da pažljivo razmislite pre nego što se automatski obavezujete, naročito kada su u pitanju privlačne zarade. Emotivni život može biti opterećen nedostatkom promena i dinamike.

ŠKORPIJA: Vaši prijatelji će vam biti velika podrška, i uz njihovu pomoć uspećete da rešite poslovni izazov. Osećate da se kontakt s osobom koja vam se dopada odvija sporo i to vas frustrira.

STRELAC: Dan će početi zahtevno i taj ritam se može nastaviti. Okolina ima očekivanja od vas, iako niste skloni radu danas. Umesto društvenih aktivnosti, radije biste provodili vreme s partnerom u tišini i udobnosti vašeg doma.

JARAC: Situacija se postepeno razjašnjava po pitanjima koja su vam važna, i stvari dolaze na svoje mesto. Postignuća danas mogu izazvati zadovoljstvo. Iako uživate u samoći, možda je vreme da izađete. Druženje s prijateljima i bližnjima vam može prijati.

VODOLIJA: Nije baš neki posebno dobar momenat da pokrenete pitanja koja vas interesuju, jer je više nego izvesno da ćete naići na velike prepreke. Ostavite ovo za neki drugi dan, ili čak – sledeću nedelju. Emotivno – mnogo priče, ali akcija – vrlo slaba.

RIBE: Iako će vam dan teško pasti, zbog prilične opterećenosti obavezama, ipak je ovo dobar trenutak da završite neke poslove i dogovore. Lako ćete stići do ciljeva. Sa emotivnim partnerom – više se angažujte, previše ste se oslonili na inicijativu druge strane.

Autor horoskopa: Olga Savić

Izvor:prva.rs