ASTRO SREDA: Ovnovi danas ćete osećati snažan podstrek kada je posao u pitanju, Blizanci nemojte dopustiti da sitnice pokvare vašu sreću, zanemarite ih….

Sredina jedne naporne nedelje, a prema astrološkim prognozama, i još izazovnijeg meseca… Da vidimo šta nam zvezde danas donose…

OVAN: Danas ćete osećati snažan podstrek kada je posao u pitanju. Dnevni zadaci će vam ići lako od ruke. Bićete odlučni u definisanju situacija sa poslovnim saradnicima. Takođe, imate odličnu komunikaciju sa partnerom i pravi je trenutak da priđete nekome kome se dopadate.

BIK: Postoji zabrinutost zbog troškova, posebno u finansijskom segmentu. Trudite se obuzdati i ne trošiti prekomerno. Bićete pažljivi prema dragim osobama i obradovaćete ih pažnjom. Moguće je da ćete izdvojiti sredstva za kupovinu emotivnom partneru poklona.

BLIZANCI: Možda danas nije najbolji trenutak za pokretanje novih poslovnih poduhvata i dogovora. Iskoristite dan da završite preostale zadatke. Emotivno, komunikacija sa partnerom će biti lakša nego obično. Nemojte dopustiti da sitnice pokvare vašu sreću, zanemarite ih.

RAK: Osećate nestrpljenje i unutrašnji pritisak. Želite brzo pokrenuti dešavanja u poslovnom segmentu, ali budite oprezni jer u ovakvom raspoloženju možete napraviti greške. Raspoloženje će vam varirati kada je emotivni život u pitanju.

LAV: Neke stvari polako dolaze na svoje mesto, što vam omogućava jasniji uvid u situaciju, iako još uvek ima nedorečenih i nedefinisanih stvari. Ipak, svesni ste da ćete ostvariti svoju poslovnu nameru. Imate dobar predosećaj u vezi jedne osobe.

DEVICA: Danas budno obratite pažnju na sve što dogovarate i potpisujete, jer dan nije naročito pogodan za realizaciju važnih pitanja. Vaši troškovi su u porastu. Emotivno, danas ćete imati opušten, lep i kvalitetan odnos sa voljenom osobom.

VAGA: Neki sitni izazovi od strane kolega vas smetaju, ali trudite se da zadržite korektan stav. Nemojte preterano obraćati pažnju na njih, već se usmerite na obaveze. Postali ste sasvim sigurni da neko pokazuje prema vama mnogo više od prijateljskog interesa.

ŠKORPIJA: Nemojte se upuštati u previše stvari odjednom, jer to neće funkcionisati. Fokusirajte se samo na ono što je najbitnije. Pokušavate analizirati ponašanje jedne osobe prema vama i teško određujete šta ona zapravo želi od vas, ili da li želi išta.

STRELAC: Budite oprezni u dogovorima, jer možete ugovoriti nešto što je neisplativo ili sa većim obavezama nego što mislite. Dan je povoljan za emotivna dešavanja, jer ste podstaknuti na pravi način partnerovim postupcima i možete se lakše otvoriti.

JARAC: Imate osećaj da neke kolege namerno izbegavaju svoje obaveze i obećanja prema vama. Danas je bolje da se oslonite samo na sebe. Potrebno je više razumevanja u odnosu sa voljenom osobom, što nije toliko teško kao što se može činiti na prvi pogled.

VODOLIJA: Iako mislite da ste proračunali i iskalkulisali sve, moguće je da ćete u nekom trenutku shvatiti da ste napravili pogrešnu procenu. U emotivnom segmentu – izbegavajte pitanja za koja znate da ne možete u ovom trenutku rešiti sa voljenom osobom.

RIBE: Teško je da ćete danas biti u potpunosti „prisutni“ na poslu, iako ćete se truditi da obaveze korektno obavljate. Vidi se da vas nešto muči. Nije vreme da obavljate ozbiljnije razgovore, naročito ako se vezuju za budućnost odnosa sa voljenom osobom.

Autor horoskopa: Olga Savić

Izvor:prva.rs