DNEVNI HOROSKOP ZA 02.08.2023.

Ovo je dnevni horoskop za 02. avgust 2023. godine.

OVAN

Posao: Ono o čemu ste razmišljali kao rešenju za zaradu dovoljno novca možda se neće odmah isplatiti, jer će zahtevati malo više strpljenja.

Ljubav: Primetili ste da vas partner iritira svojim stavom, pa ćete biti skloni raspravama oko sitnica.

Zdravlje: Prošetajte i posvetite se više sebi.

BIK

Posao: Pokušajte da se dobro pozicionirate u narednom periodu kada je posao u pitanju, jer trenutnim stavom nećete postići mnogo bez većeg angažmana.

Ljubav: Ako ste u vezi ili braku, nećete biti lošeg raspoloženja, ali osećate potrebu za velikom promenom. Primetili ste da nešto već duže vreme nije kako bi trebalo.

Zdravlje: Moguće je da osećate pojačanu tenziju. Preporučuje se opuštanje i briga o zdravlju.

BLIZANCI

Posao: Količina vremena koju uložite odraziće se na vaše strpljenje i na kraju će biti kruna vašeg uspeha.

Ljubav: Možda ste imali ambiciju da dosegnete visoke ciljeve, ali niste uspeli iz određenih razloga. Možda nije loša ideja da se pridružite uspešnom partneru u nekom poduhvatu.

Zdravlje: Moguće je da se osećate iscrpljeno ili pod stresom. Preporučuje se više brige o svom zdravlju i opuštanju.

RAK

Posao: Primećujete da su vaše kolege bolje prihvatljive prema promenama, ali kod vas nedostaje jači stav da se suočite s izazovima dana.

Ljubav: Niste spremni odustati od osobe koja vam često prolazi kroz misli, ali istovremeno ne želite sebe izložiti pred osobom koja ne oseća isto prema vama.

Zdravlje: Možda osećate pojačanu tenziju. Preporučuje se briga o svom zdravlju i opuštanje kako biste se bolje nosili s tim.

LAV

Posao: Već dugo želite nove investicije i ne oklevate da ih primenite u većoj meri. Volite slobodu u svom radu.

Ljubav: Nailazi sukob između vas i osobe suprotnog pola. Vaš partner može biti malo neumoljiv prema vašim potrebama.

Zdravlje: Nemate ozbiljnih problema sa zdravljem. Preporučuje se nastaviti brinuti o sebi.

DEVICA

Posao: Isuviše ste iskreni prema kolegama koje vas ne podržavaju u namerama. Oseća se poveća doza ljubomore.

Ljubav: Volite flert i igre zavođenja, ali koliko se u tome zaista i snalazite je veliko pitanje. Partner je pomalo škrt na emocijama kojih ste željni.

Zdravlje: Pojačavajte unos vitamina.

VAGA

Posao: Vaša snaga podržava vas u ostvarivanju većeg uspeha u onome što želite postići. Vaša oblast rada zahteva veliku angažovanost.

Ljubav: Ovaj put želite mnogo više za sebe, ali to zahteva otvorenu saradnju s drugom stranom kako biste bili sigurni u svoje želje.

Zdravlje: Možda danas imate neke probleme s predelom bubrega. Preporučuje se pažljivije brinuti o svom zdravlju.

ŠKORPIJA

Posao: Povećavate tempo rada i ne odustajete od svog cilja, koji se čini kao dobra prilika za povećanje zarade.

Ljubav: Biće vam potrebno otvoriti se i iskreno razgovarati s partnerom, jer se primećuje određena doza skepticizma prema vašem poverenju, što nije vaša jača strana. Takođe, osećate da imate aktivno polje neprijatelja.

Zdravlje: Hronični bolesnici mogu imati učestale tegobe, pa je važno brinuti o svom zdravlju.

STRELAC

Posao: Imate planove za postizanje veće sume novca, ali pripazite da se ne rasipate nepotrebnim stvarima oko sitnica koje vam oduzimaju fokus.

Ljubav: Možete imati sklonost da nipodaštavate sve što se događa u vašem poslovnom okruženju bez stvarnog razloga. Pokušajte doneti pravilnu odluku ovaj put.

Zdravlje: Zdravlje vam je solidno danas. Održavajte dobru brigu o sebi kako biste ga očuvali.

JARAC

Posao: Propuštate bitna dešavanja zarad sopstvenih želja, koje ne možete da ispunite trenutno. Morate da ostanete dosledni svojih namera.

Ljubav: Imate utisak da vas partner ne želi u većoj meri kao ranije. Volite i vi slobodu ali se oseća i granica preko koje ne želite da pređete.

Zdravlje: Pojačana glavobolja.

VODOLIJA

Posao: Pokušavate da se dovoljno naoružate znanjem, koje vam je dato kao solucija za jači uspeh na polju finansija.

Ljubav: Imali ste i lošijih dana, pa se nećete ustručavati ni ovaj put da pređete preko nekih bitnih stvari u svom životu, bez pojačanih tenzija.

Zdravlje: Imali ste i boljih dana.

RIBE

Posao: Isuviše se angažujete na onim segmentima gde uočavate malo lošiju sliku kada su u pitanju novčani prilivi. Ostajete ipak dosledni svojim obavezama.

Ljubav: Mislite na jednu osobu koja vam je isuviše draga da se propuste bitne stvari. Imate nameru da se sretnete i popričate o zajedničkim temama.

Zdravlje: Pojačana tenzija.

Izvor:luftika.rs