Atraktivna golferka ima hrvatske korijene: Bujnim poprsjem zaluđuje pratioce (VIDEO)

Poznata američka golferka i zvijezda interneta Pejdž Spiranac na svom YouTube kanalu redovno objavljuje nove sadržaje, u kojima pratioce uči kako usavršiti udarce, odabrati pravu opremu, ali i govori o samopouzdanju, zdravom odnosu prema vlastitom tijelu, borbi protiv raznih trolova..

Iako su je tokom godina kritikovali zbog “seksualizovanja ženskog golfa”, ona nije odustajala od svog riskantnog stila. Uvijek je govorila kako želi svoju prisutnost u medijima svih vrsta, te na društvenim mrežama (gdje ima oko 2,2 miliona pratilaca) iskoristiti za promovisanje borbe protiv internet zlostavljanja, te “za pravo svake žene da se osjeća udobno u vlastitoj koži”.

Amerikanka hrvatskih korijena, u novom je videu samu sebe izazvala na savladavanje četiri posljednje rupe na golf terenu Liberty National s manjim brojem poteza od predviđenih (under par). Kao i uvijek u ovim video-prilozima obukla je još jednu svoju uobičajeno seksepilnu kombinaciju crne kratke suknje i topića koji je naglasio njeno bujno poprsje.

Pritom je 30-godišnjakinji koju je prošle godine Maxim proglasio “najseksi ženom na svijetu” u svom Top 100 izboru, vjetrić neprekidno podizao suknju i otkrivao joj pozadinu. prenosi CdM.

“Niko nema tako fora opremu kao ja”, rekla je Spiranac koja više ne igra profesionalno golf, no radi kao instruktorka, promoterka sporta i zaštitno je lice niza brendova.

(Nezavisne)