Blizanci, Vaga i Jarac: Raskidaju toksične veze i osvajaju slobodu od 4. avgusta! …..

Petak, 4. avgust 2023. godine donosi poziv za buđenje za tri horoskopska znaka na koje će ovaj tranzit najviše uticati, ali istovremeno i kao opomenu za sve one koji su pokušali da nas kontrolišu.

Danas će pripadnici ovih tri znaka jasno uvideti da su njihovi partneri opsednuti kontrolom, ali će takođe shvatiti da to više ne moraju da trpe. Ovaj dan će označiti početak oslobađanja od toksičnih veza i koračanje ka sopstvenoj slobodi.

Mogu da preuzmu kontrolu nad svojim životima, a ako je ljubav vezana za kontrolu i dominaciju, onda će ova 3 horoskopska znaka danas morati da donesu teške odluke.

3 horoskopska znaka raskidaju veze 4. avgusta 2023:

BLIZANCI: Prošli su dani kada ste pristajali na bitku koja je nameštena protiv vas, a takav je osećaj prisutan u vašoj sadašnjoj ljubavnoj vezi. Nekako je došlo do toga da termin “ljubav” bude zamenjen “kontrolom” i sada se pitate zašto ste uopšte još u vezi s ovom osobom.

Tokom današnjeg tranzita, postaće vam sve jasno i videćete samo jednu alternativu – raskid!

Sada ćete prekinuti svoju vezu jer konačno vidite da se ništa ne dešava osim što se pogoršava. Ko god da je ova osoba, sigurno nije bila ovakva kada ste je upoznali.

Ako želite uživati u svom boravku na ovoj planeti, to ćete učiniti u slobodi i bez nasilnog insistiranja ovog jezivog partnera koji kontroliše. Recite zbogom danima kontrole.

VAGA: Današnji tranzit će vam dati drskost i odlučnost da uradite šta je potrebno, jer u svom srcu znate da vas niko drugi neće spasiti ako ne izađete iz ove veze. Shvatate da ste vi svoj jedini heroj i spasilac!

Danas hrabro recite NE kontroli i osećaju inferiornosti u odnosu na svog partnera. Da li je ova osoba koju ste nekada toliko voleli odjednom pomislila da je ovde da vas kontroliše? Šta god da je ta osoba mislila, sa tim je gotovo – sa osmehom izlazite iz nepodnošljive situacije!

JARAC: Ovaj dan dolazi sa pomešanim osećanjima – i žaljenje i radost su prisutni! Žalite jer osećate da ste izgubili previše vremena čekajući da se osoba sa kojom ste bili u vezi promeni, i radujte se jer konačno preuzimate kontrolu nad svojim životom.

Niste planirali da ovaj dan bude “veliki” dan, ali evo ga, i sve je u redu.

Danas, kada zatvorite vrata vezi, po prvi put nakon toliko vremena, osećate da moć teče kroz vene. Više ne pristajete na to da vas neko gura u stranu ili ponižava. Možda ne znate kuda idete, ali bar ste vi ti koji odlučuje!

Izvor: Sensa