Brak i porodica u očima žena rođenih u znaku Device, Škorpije i Ovna: Zašto preferiraju slobodu …

Astrolozi tvrde da žene rođene u ova tri horoskopska znaka imaju teškoće u ostvarivanju ljubavnih veza jer njihov karakter ne dozvoljava da se predugo zadržavaju u nekoj zajednici, a ne veruju ni u ljubav za ceo život.

Devica: Postoji jedna osobina kod Device koja nije privlačna ljudima – to je njihova opsesivno kritička i osuđujuća priroda. Zbog svoje perfekcionističke filozofije, Device imaju nerazumno visoke standarde.

Ona će od vas očekivati da budete više od onoga što jeste, i neće joj bti žao što se loše osećate jer ste izneverili njena očekivanja.

Ona smatra da ima prava da postavlja visoke standarde, i ako zaista želite da budete sa njom, morate dati sve od sebe da ih ispunite.

Škorpija: Žene rođene u znaku Škorpije poseduju mnogo kvaliteta među svim horoskopskim znakovima. Pametne su, perceptivne, organizovane i odgovorne.

Ipak, mogu imati izazova kada je reč o posvećenosti. One preferiraju da rade stvari na svoj način i ne vole da se previše prilagođavaju tuđim željama.

Osvojiti ovakvu ženu zahteva mnogo truda i posvećenosti, a neki muškarci mogu ostati razočarani ako ne uspeju u tome.

Ovan: Žene u ovom znaku imaju potrebu da kontrolišu i nadgledaju svaki aspekt veze. To ne znači da ne poštuju partnera, već im je to prirodna sklonost. Vole da unapred isplaniraju stvari i žele da svaki detalj u vezi bude na svom mestu.

Njihovo samopouzdanje može biti privlačno na početku, ali vremenom se može pretvoriti u nadmoćnu prirodu s kojom se partner može teško nositi.

Ove žene ne reaguju dobro na osobe koje ih ugrožavaju ili imaju preterano intenzivnu i moćnu ličnost kao što je njihova. Važno je imati na umu da ne žele da veza bude borba za nadmoć, već traže ravnotežu i poštovanje.

Izvor: Najžena