Devica, Jarac i Vodolija: “Izgrađuju” zidove oko srca jer ne veruju u pravu ljubav …

Svako od nas, u određenoj životnoj fazi, može doći do zaključka da prava ljubav možda ne postoji. U trenucima samoće i očaja, ovakve misli se čine potpuno razumljivima.

Zaista, pronalazak prave osobe nije lagan zadatak, posebno u svetu koji neprestano juri, a međuljudski odnosi često postaju plitki i prazni.

No, neki horoskopski znakovi se posebno ističu zbog pesimizma kada je u pitanju ljubav.

Jarac: Jarčevi su vrlo oprezni i metodični, a ponekad i pesimistični. Kada je u pitanju ljubav, ne žele biti ranjivi. Često grade emotivne barijere kako bi zaštitili svoje srce, jer smatraju da je ljubav nestabilna i nesigurna. Ta opreznost može ih dovesti do toga da sumnjaju da će pronaći pravu ljubav.

Devica: Device su poznate po svojoj analitičnosti i perfekcionizmu. One pažljivo proučavaju i analiziraju svaki detalj, uključujući i svoje ljubavne odnose. Iz tog razloga, Device mogu biti vrlo kritične i skeptične prema potencijalnim partnerima. Strah od greške ili neuspeha može ih navesti da sumnjaju da će ikada pronaći pravu ljubav.

Vodolija: Vodolije cene svoju slobodu i nezavisnost više od svega. One često zadržavaju određenu distancu i mogu delovati hladno kada je ljubav u pitanju. Zbog svoje sklonosti ka individualizmu, često sumnjaju da će pronaći nekoga ko će ih voleti upravo takve kakvi jesu.

Izvor: luftika.rs