Emotivna priča poznatog glumca: “Kako sam izgubio ljubav svog života – svaku noć suze me uspavljuju”

Često ne shvatamo koliko su nam neke stvari važne u životu sve dok ih izgubimo. Zato je važno da naučimo cijeniti osnovne stvari koje često uzimamo zdravo za gotovo.

Britanski glumac i nekadašnji fudbaler Vini Džones je pre tri meseca izgubio suprugu Tanju, koja je u 54. godini izgubila bitku sa melanomom. Prema izveštaju “Dejli Mirora”, glumac je prvi put otvoreno progovorio o njihovim poslednjim zajedničkim trenucima.

U intervjuu je priznao da svake večeri zaspi uz suze, dok je poslednjih meseci neprestano izražavao svoju ljubav prema njoj i obećavao da će je zauvek voleti. Svoju snažnu ispovest je započeo pričom o jednom jutru kada se probudio u njihovom domu u Holivudu i čuo kašalj.

Imao sam potrebu da pročitam mnogo knjiga o tome, iako nisam želeo, jednostavno sam morao. Bilo je jače od mene. Probudio sam se i čuo kašalj. Odmah sam pozvao pomoć. Tanjina borba za dah trajala je skoro 25 minuta – rekao je glumac, kroz suze. Tanjini roditelji, brat i kćerka iz prvog braka pridružili su se glumcu dok je medicinska sestra davala morfijum.

Neprekidno sam joj govorio “Volim te, volim te”, a zatim je postalo sve tiše i tiše. U jednom trenutku prestala je disati. Pitao sam sestru: “Otišla je!?” i to je bilo to – dodao je glumac. Par se venčao 1994. godine, a svoje zavete obnovili su 2007. godine.

Nekadašnji fudbaler koji je kasnije gradio karijeru kao glumac, često je bio umešan u incidente i tuče na terenu i u barovima, ali prema supruzi Tanji uvek je bio blag. U intervjuu je takođe izjavio da ne zna kako će nastaviti da živi bez supruge, a nedavno je kupio grobno mesto odmah pored njenog.

Od njenog odlaska, glumac priznaje da stalno nosi poruku koju mu je napisala jedno prolećno jutro. Na poruci piše: “Za mog voljenog Vila, svaki dan sam doživela nešto divno, jer sam bila s tobom. Volim te i zauvek ću te voleti, tvoja Tanja”. Tanja je tokom života imala mnoge zdravstvene probleme, u 21. godini je imala transplantaciju srca, a takođe je bolovala od raka grlića materice.

Izvor: pult24.info