DNEVNI HOROSKOP ZA 01.08.2023.

Ovo je današnji dnevni horoskop za 01. avgust 2023. godine.

OVAN

Posao: Ovaj mesec pojačavate tempo rada i fokusirate se na postizanje ciljeva. Saradnja sa jednom Devicom i Bikom će biti izuzetno produktivna. Danas ćete biti puni entuzijazma i spremni da se uhvatite u koštac s izazovima.

Ljubav: Vaš osećaj sreće na ljubavnom planu ne jenjava, a partner vas veoma ceni i poštuje. Očekuje vas pobeda u emotivnom smislu, jer ste gradili snažnu i iskrenu vezu.

Zdravlje: Vaše zdravlje je odlično, pa iskoristite ovu energiju za ostvarenje svojih ciljeva i uživanje u životu.

BIK

Posao: U poslu niste sami, jer vas okupiraju različite obaveze tokom celog dana. Potrebno je da budete uporni u izražavanju svojih želja i ciljeva, kako biste ih ostvarili ovog puta.

Ljubav: Vaš partner vas podržava u svemu što radite, što vam donosi dodatnu satisfakciju. Ako ste planirali zajednički izlazak, nemojte odustajati od te ideje, jer će vam to doneti još više radosti.

Zdravlje: Moguća je pojačana razdražljivost usled klimatskih promena. Pokušajte se opustiti i pronaći načine za suočavanje sa stresom kako biste očuvali svoje zdravlje.

BLIZANCI

Posao: Moguće je da ste trenutno pomalo kruti u komunikaciji s drugim ljudima, što može dovesti do toga da drugi koriste vaše zalaganje kao izgovor da se ne suoče s vlastitim obavezama. Razmotrite promenu ambijenta i okruženja kako biste izbegli ovakve situacije.

Ljubav: Toliko ste zaljubljeni u svog partnera da niste ni pomislili na flertovanje s osobom koja vam se otvoreno udvara. Vaša predanost vašem partneru čini vas sigurnim u vašoj emotivnoj vezi.

Zdravlje: Očigledno uživate u sportskim aktivnostima koje pozitivno utiču na vaše zdravlje i raspoloženje. Nastavite s tim dobrim navikama i brinete o svom telu i umu.

RAK

Posao: Trud da nadmašite konkurenciju može vam se ovaj put obiti o glavu. Važno je da ostanete dosledni svojim ciljevima, ali ne dozvolite da vaša energija bude usmerena na loše situacije i ljude.

Ljubav: Vaš pristup prema partneru je potpuno ispravan. Možda mislite da ste ponekad suviše oštri u komunikaciji, ali to ne znači da idete pogrešnim putem u vašoj emotivnoj vezi.

Zdravlje: Stanje zdravlja je solidno. Nastavite brinuti o svom fizičkom i mentalnom blagostanju kako biste održali stabilnost i dobro raspoloženje.

LAV

Posao: Nema potrebe da se udružujete u poslovnom smislu sa osobom koju ne poznajete dovoljno. Iako ste otvoreni za nove aranžmane, trebate biti oprezni jer neke stvari mogu biti nepredvidive i nisu nužno dobrodošle.

Ljubav: Na ljubavnom polju imate jasan stav. Možda ne želite otvoreno izraziti svoje osjećaje partneru iz nekih ranijih razloga.

Zdravlje: Vaše mentalno zdravlje je u redu. Obratite pažnju na svoje emocionalne potrebe i potražite podršku kad god vam je potrebno.

DEVICA

Posao: Raspršeni ste na nekoliko različitih segmenata pa se ne možete usredsrediti na konkretne zadatke i završiti ih. Nemojte odustajati jer imate snage i volje da uspete.

Ljubav: Moguće je da će vam netko sugerirati da ste pomalo naivni u vezi s partnerom. Ako ste u vezi s Lavom, možda ćete bolje shvatiti situaciju do određene granice.

Zdravlje: Potreban vam je odmor. Obratite pažnju na svoje fizičko i mentalno zdravlje i pronađite vreme za opuštanje i regeneraciju.

VAGA

Posao: Niste previše angažovani na poslu jer trenutno ne vidite dugoročnu perspektivu na tom mestu. Iako će biti dodatnih izazova, možda je bolje pričekati s njima.

Ljubav: Ako ste u braku, možda ćete biti iznenađeni partnerovim stavom o nekim zajedničkim detaljima. Biće vam potrebno malo više strpljenja i razumevanja.

Zdravlje: Mogući su problemi s bubrezima. Obratite pažnju na svoje zdravlje i posavetujte se s lekarom ako primetite bilo kakve simptome ili nepravilnosti.

ŠKORPIJA

Posao: Ako smatrate da se neki detalji nisu dovoljno promenili, možete ići inercijom i obavljati poslovna zaduženja kao i ranije. Skloni ste ostajanju u poznatom i niste baš ljubitelj promena.

Ljubav: Nalazite način da se vidite sa osobom koja vam je oduvek draga. Može se javiti mogućnost tajne ljubavne veze s nekim ko je već u vezi ili braku.

Zdravlje: Hroničnim bolesnicima savetuje se oprez. Obratite posebnu pažnju na svoje zdravlje i pravilno pratite svoj tretman i lekove.

STRELAC

Posao: Ukoliko imate pretenzije prema inostranom polju, možete biti pomalo razočarani i ne pokušavati da se tu integrišete u većoj meri.

Ljubav: Volite nove izazove, ali isto tako i pojedine provode po žurkama na otvorenom. Danas ćete imati sličan stav povodom toga.

Zdravlje: Glavobolja.

JARAC

Posao: Želite mnogo vremena da provedete na zadacima koji su vam simpatičniji nego nešto sasvim novo i inovativno. Volite proverene stvari.

Ljubav: Imate nameru da se oslobodite stega partnera i učestvujete malo više u društvenom životu. Postoji i određena doza lubomore od strane partnera.

Zdravlje: Osećate psihički pritisak u glavi.

VODOLIJA

Posao: Možda se niste dovoljno dobro snašli na novim zaduženjima, ali zasigurno se očekuju mnogo bolji rezultati u skorije vreme.

Ljubav: Poželeli ste mnogo bolji ambijent od onoga koji trenutno imate pa se sugeriše određena doza opuštanja uz osobu koja vam znači.

Zdravlje: Bavite se sportom.

RIBE

Posao: Ne odustajete od cilja kojim ste se vodili već neko vreme. Imali ste na umu mnogo bolji ambijent nego ranije, pa se oslobodite pritiska koji trenutno osećate.

Ljubav: Utisak od jedne Device ne možete da zaboravite. Ovo bi mogla da bude osoba na koju često mislite i želite na tom polju nešto konkretniju situaciju.

Zdravlje: Nemate pojačane tegobe.

Izvor:luftika.rs