ASTRO UTORAK: Ribe neko vas vrlo zanimljivo čačka i flertuje sa vama, Ovnovi prvog dela dana možete očekivati neke napete situacije na poslu, ali …

Evo kako počinje prvi dan u ovom, očigledno uzbudljivom i astrološki izazovnom mesecu.

OVAN: Prvog dela dana možete očekivati neke napete situacije na poslu, ali kako dan bude odmicao, stvari će se smiriti. Ovo je dobar trenutak da obavite nešto što ste zapostavili. U vezi može doći do pojačane ljubomore.

BIK: Odlučujete se da drugačije pristupite saradnicima jer shvatate da vas neki od njih iskorišćavaju. Takođe, nećete moći sakriti netrpeljivost prema nekim kolegama. Emotivno, pokušavate otkriti da li vaš partner nešto krije od vas.

BLIZANCI: Potrebna vam je veća koncentracija i organizovanost kako biste bez grešaka prošli kroz ovaj dan na poslu. Vaše misli lutaju i teško se fokusirate. Emotivno, razmišljate o osobi s kojom biste želeli ostvariti komunikaciju i koja vam se sviđa.

RAK: Okolnosti vas pritiskaju da donesete odluke, a vi niste sigurni da li su one prave za vas. Saradnički odnosi vam oduzimaju energiju i donose nervozu. Emotivno, osećate jaku privlačnost i strast prema nekome koga poznajete od ranije.

LAV: Vaš pristup kolegama je korektan i smiren, ali to ne važi za drugu stranu. Ako vidite da nekome ne možete na lep način objasniti, možda je bolje da se povučete. Veoma vam je važno šta osoba koja vam se dopada misli o vama.

DEVICA: Okruženi ste osobama koje vam mogu pružiti savet u situacijama u kojima se trenutno ne snalazite najbolje. Nemojte sve raditi sami, bolje je pitati za pomoć. Analizirate ponašanje voljene osobe, jer vam njeni postupci nisu potpuno jasni.

VAGA: Dan na poslu počinje intenzivno od ranog jutra. Nekoliko situacija vam može doneti uznemirenost. Sačuvajte vedar duh i izbegavajte donošenje ishitrenih odluka. Komunikacija s nekim iz vašeg poslovnog okruženja prijaće vam.

ŠKORPIJA: Prilično ste zadovoljni s razvojem poslovnih situacija, iako ste svesni da ćete na prave rezultate još morati sačekati. Imate planove koji uključuju saradnju sa inostranstvom. Takođe, osećate intenzivna osećanja i strast prema jednoj osobi.

STRELAC: Zbunjeni ste zbog dešavanja u poslovnom okruženju, pa je verovatno da ćete potražiti savet od bliske kolege. S voljenom osobom vam je potrebno više zajedničkih trenutaka i opuštanja. Izađite negde zajedno i povežite se ponovo.

JARAC: Ubjeđujuće se postavljate tokom današnjih dogovora. Međutim, biće vam potrebno još malo truda da završite ovu poslovnu priču na način koji vam odgovara. Takođe, moguće je da ćete dobiti poziv za izlazak ili primetiti neprikrivene znakove naklonosti od nekoga.

VODOLIJA: U prepodnevnim satima nećete baš „biti svoji“ kada je posao u pitanju. Imate osećaj da vam situacije izmiču iz ruku i da se u njima ne snalazite. Poboljšanje u drugom delu dana. Emotivno – mogućnost intenzivnije komunikacije sa zanimljivim osobama.

RIBE: Potrebno vam je rasterećenje, jer su vas dešavanja dosta izmorila, pa ćete veći deo dana provesti ćutke, u svojim obavezama, bez velikog kontakta sa kolegama. U emotivnom segmentu – neko vas vrlo zanimljivo čačka i flertuje sa vama.

Autor horoskopa: Olga Savić

Izvor:prva.rs