DNEVNI HOROSKOP ZA 05.08.2023.

Ovo je dnevni horoskop za 05. avgust 2023. godine.

OVAN

Posao: Ako imate rezervisaniji stav prema određenim poslovnim kombinacijama, pokušajte kontrolisati svoje trenutne izlive emocija.

Ljubav: Važno je da se uskladite s partnerovim željama. Vaša snalažljivost naglašava potrebu za nekim korekcijama u odnosu.

Zdravlje: Osjećate potrebu za više energije. Pokušajte pronaći načine kako da je dobijete i poboljšate svoje zdravlje.

BIK

Posao: Ako planirate neke promene u vezi svog poslovanja u skorijem vremenu, idete pravim putem.

Ljubav: Povoljnost koju imate od strane planeta ukazuje na potrebu za velikom promenom, ali nemojte zapostaviti aktivno djelovanje kako biste je ostvarili.

Zdravlje: Područje oko grla zahtijeva posebnu pažnju. Potrudite se brinuti o svom zdravlju u tom području.

BLIZANCI

Posao: Vaša predanost i postavljanje odličnih uslova rada pokazuju vašu odlučnost da uspete. Vaš entuzijazam inspiriše i ostale članove tima.

Ljubav: U ljubavi se osjećate slobodno i oslobođeno predrasuda, posebno tokom ovog ljeta. Vaš pravi put vodi ka uspješnom zavođenju i emocionalnoj ispunjenosti.

Zdravlje: Povećanje treninga ukazuje na vašu odlučnost da poboljšate svoje zdravlje i fizičku kondiciju. Nastavite sa tim pozitivnim pristupom prema svom tijelu.

RAK

Posao: Potrebno je da budete vještiji u traženju boljih poslovnih prilika koje će vam omogućiti poboljšanje finansijske situacije. Zapamtite da niste sami u ovim naporima, mnogi se suočavaju s sličnim izazovima na poslovnom polju.

Ljubav: Danas vam polje emocija donosi više pozitivnosti nego što ste očekivali u odnosu na raniji period. Osjetite tu radost i iskoristite je u vašim međuljudskim odnosima.

Zdravlje: Vaše zdravstveno stanje je solidno. Nastavite pratiti svoje zdravlje i brinite o sebi kako biste ostali u dobroj formi.

LAV

Posao: Izbjegavajte nepotrebne komentare koji mogu otežati vaš trenutni status na poslu. Bolje ćete proći ako se udružite sa kolegama na zajedničkom projektu i radite timski.

Ljubav: Ako ste u vezi sa Rakom, obratite pažnju na moguće sukobe koji bi se mogli pojaviti u narednom periodu. Otvorena i iskrena komunikacija pomoći će vam prevazići izazove.

Zdravlje: Danas je povoljan dan za fizičku aktivnost. Iskoristite ga kako biste poboljšali svoje zdravlje i osjećali se bolje u svom tijelu.

DEVICA

Posao: Imate priliku da ostvarite povoljno rješenje koje ste oduvijek željeli. Ne propustite tu mogućnost koja će se pojaviti u narednom periodu.

Ljubav: Jedna Vaga može biti zainteresovana za vas. Vaši aspekti ukazuju na povoljne okolnosti za konkretne stvari, pa bi bilo dobro da se pripremite za večernji izlazak i druženje.

Zdravlje: Moguća je pojačana glavobolja. Pobrinite se za sebe i odmorite se kako biste ublažili ovaj problem i osjećali se bolje.

VAGA

Posao: Danas vas očekuje povećana poslovna aktivnost. Budite spremni na nove izazove koji će vam se nametnuti i koje nećete moći izbjeći u narednom periodu.

Ljubav: U narednom periodu primijetit ćete jaču emotivnu vezu. Ako ste u braku, možda ćete osjetiti pojačanu tenziju koju trebate pažljivo upravljati.

Zdravlje: Moguće je da imate povišen holesterol. Potrebno je da obratite pažnju na svoje zdravlje i preduzmete korake kako biste smanjili rizike povezane s tim. Posavjetujte se s ljekarom i razmislite o zdravijem načinu života.

ŠKORPIJA

Posao: Inostrano tržište se otvara na pozitivan način, stoga iskoristite priliku i borite se za svoj udio na tom polju.

Ljubav: Nemojte se previše vezivati za jednog Lava jer neki detalji bi mogli uzrokovati probleme u vezi ovaj put.

Zdravlje: Možete primijetiti pojačano lučenje hormona stresa. Obratite pažnju na svoje emocionalno stanje i potražite načine kako da se opustite i smanjite stres. Važno je da brinete o svom zdravlju kako biste se osjećali bolje.

STRELAC

Posao: Ne pristajete na određene detalje i ne žalite se na pojedine lovačke priče. Obećanja od strane jednog Raka mogu da padnu u vodu sa razlogom.

Ljubav: Niste svesni nekih detalja vašeg emotivnog života sve dok ne počnete intenzivnije da ga proživljavate.

Zdravlje: Pojačano lučenje srca.

JARAC

Posao: Stremite konstantno većem poslovnom uspehu i želite slavu preko noći. Ne pokazujete nestrpljivost već ćete biti dovoljno u fokusu da tako nešto i ostvarite.

Ljubav: Kada su u priču bračni segment i neprekidna borba za vlast možda ćete imati stav neprijatne osobe i nećete odustati bez ideje da nešto dokažete partneru.

Zdravlje: Nervoza.

VODOLIJA

Posao: Ne morate da se borite za nešto više koliko se od vas traži pojačana borba za konkretnim stvarima. Imate na umu veće promene nego inače.

Ljubav: Ukoliko ste u dužoj vezi ne morate da se snebivate da neke stvari konkretno i postavite na svoje mesto. Umete da budete dovoljno fokusirani na ono što konkretno i želite.

Zdravlje: Nastavljate jači trening.

RIBE

Posao: Unosite dovoljno novina u svoj poslovni segment i u tome uživate. Bićete u neku ruku podstaknuti svojim idejama da uspete u onome što želite.

Ljubav: Ne otežavate stvari svom partneru, koliko se dešavaju čudne okolnosti u kojima se ne podudaraju neki trenutni potezi koje ste spremni da uradite.

Zdravlje: Psiha vam je naglašena.

Izvor:luftika.rs