HOROSKOP ZA VIKEND do 06. AVGUSTA : Ovnovi iskoristite priliku da istražite nova mesta i upoznate nove ljude, Device bićete fokusirani na organizaciju i planiranje….

Saznajte šta vašem znaku otkriva vikend horoskop od 4. do 6. avgusta 2023. godine!

Ovan

Spremite se za avanture i neka vas ništa ne usporava. Vaša zarazna energija će privlačiti pozitivnost gde god da se pojavite. Iskoristite priliku da istražite nova mesta i upoznate nove ljude.

Bik

Vikend će za Bikove biti miran i opuštajući. Fokusirajte se na sebe i svoje potrebe. Odmorite se, uživajte u dobrom obroku i provodite vreme s najbližima. To će vam pomoći da povratite snagu i osvežite svoj um.

Blizanci

Imate puno energije za druženje i povezivanje s drugima. Otvorite svoje srce novim iskustvima i ljudima. Očekujte neočekivana iznenađenja koja će vam doneti osmeh na lice.

Rak

Danas se posvetite porodici i bliskim osobama. Važna je emotivna podrška i povezanost sa voljenima. Pripazite na preosetljivost i izbegavajte sukobe.

Lav

Osmislite neki zabavan projekat ili se upustite u umetničke aktivnosti koje volite. Pokažite svetu svoj sjaj jer vaša svetlost zrači tokom vikenda.

Devica

Bićete fokusirani na organizaciju i planiranje. Iskoristite ovaj period za rešavanje stvari koje ste dugo odgađali. Red i disciplina pomoći će vam da se osećate mirno i zadovoljno.

Vaga

Posvetite se izražavanju svojih osećanja prema voljenima i provodite kvalitetno vreme s njima. Otvorenost i razumevanje će ojačati vaše veze.

Škorpija

Istražite svoje unutrašnje misli i osećanja. Razmotrite svoje snove i dozvolite sebi da budete ranjivi. Možda ćete otkriti nove spoznaje o sebi koje će vam pomoći u ličnom rastu.

Strelac

Otvorite se prema novim iskustvima i mogućnostima. Izađite iz svoje zone komfora i probajte nešto potpuno novo. Inspiracija će vas pratiti na putu prema nezaboravnom vikendu.

Jarac

Posvetite se svojim najbližima i provodite kvalitetno vrijeme s njima. To će vam pomoći da se osjećate uravnoteženo i budete puni energije za nadolazeći tjedan.

Vodolija

Okružite se pozitivnim ljudima i posvetite se zanimljivim razgovorima. Možda ćete dobiti neke sjajne ideje koje će vas motivirati za nove izazove koji vas očekuju.

Ribe

Vikend će za Ribe biti romantičan i sanjiv. Prepustite se ljubavnim emocijama i uživajte u trenucima bliskosti.

Izvor: Sensa