DNEVNI HOROSKOP ZA 17.08.2023.

Ovo je dnevni horoskop za 17.08.2023. godine.

OVAN

Posao: Delite manje informacija o svojim motivacijama i akcijama, verujući da ste sposobni postići sve sami. Budite oprezni da ne započnete konflikt s kolegama.

Ljubav: Osjećate se superiornima u odnosu na svog partnera. Nemojte podleći raspravama i nepopustljivosti sa svoje strane.

Zdravlje: Ovog puta imate dobar razlog da se opustite i spustite loptu.

BIK

Posao: Nemojte gubiti nadu ukoliko primetite da vaši radni rezultati trenutno nisu na željenom nivou. Imate priliku da se poboljšate i stvorite izvrsnu sumirajuću analizu vašeg poslovnog plana.

Ljubav: Nema potrebe da osećate očajanje zbog prošlih situacija, jer verujete da se nekad neizbežne okolnosti javljaju kako bi nas naučile važnim lekcijama.

Zdravlje: Prolazne napetosti su normalna pojava kod vas.

BLIZANCI

Posao: Iako se suočavate sa dodatnim izazovima i potrebama koje trebate ispuniti, imate sposobnost da se nosite sa njima. Povremeno nerviranje je normalan deo vašeg iskustva.

Ljubav: Vaša snažna emotivna veza sa partnerom pored vas sprečava vas da padate u promenljiva raspoloženja. Uživate u okruženju koje delite sa njim/njom.

Zdravlje: Prolazna epizoda glavobolje.

RAK

Posao: Niste usamljeni u radu i spremni ste da pružite pomoć svojim kolegama kako biste zajedno završili svoje zadatke. Budite pažljivi da ne budete iskorišćeni i povucite se na vreme ako primetite takvo ponašanje.

Ljubav: Nemojte dozvoliti da vas obeshrabri povremena ljubomora vašeg trenutnog partnera. Svesni ste da odnosi mogu biti kompleksni i da zahtevaju razumevanje.

Zdravlje: Vaša volja je trenutno izazovana.

LAV

Posao: Vodite pažnju o svom finansijskom stanju i izbegavajte stavljanje sebe u neprijatan položaj tako što nećete ignorisati vaš unutrašnji osećaj da je vreme za suzdržavanje od većih troškova.

Ljubav: Budite pažljivi prema primedbama vašeg partnera, jer nedostaci koji su se nedavno ispoljili mogu biti izazovni za drugu stranu i postati nesnosni.

Zdravlje: Srčani ritam nije stabilan.

DEVICA

Posao: Razmotrite opciju da se angažujete u novom projektu kako biste se suočili s trenutnim preprekama koje ometaju vaš napredak.

Ljubav: Ako ste trenutno slobodni, nemojte gubiti nadu u vezi s bivšim partnerom. Postoji mogućnost da vaša ljubomora igra ulogu u vašim emocijama.

Zdravlje: Osećate pojačanu nervozu.

VAGA

Posao: Ako ste prepoznali da posedujete kvalitete za razne aktivnosti koje do sada niste imali priliku da iskažete, možete očekivati preokret situacije u vašu korist.

Ljubav: Vaša prisutnost privlači mnoge. Danas izranjate i neka vam ne bude privlačna osoba rođena u znaku Škorpije, jer vam se način komunikacije s tom osobom neće dopasti.

Zdravlje: Obratite pažnju na unos tečnosti radi zdravlja vaših bubrega.

ŠKORPIJA

Posao: Vaša poslovna strategija je solidno postavljena i ne želite se osloboditi prisutnog pritiska jer smatrate da je to ključno za vaš uspeh.

Ljubav: Vaša duboka unutrašnja raznolikost može zbuniti partnera pored vas, što može uticati na vašu harmoniju ovog puta.

Zdravlje: Povremeno si priuštite vreme za obnovu i oporavak.

STRELAC

Posao: Polje inostranstva vam je dovoljno naglašeno da ćete poželeti mnogo toga da rešite i da ne očajavate u samoći bez većeg angažovanja na polju, koje vam donosi solidan novac.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni ne očajavajte ukoliko se već neko ne pojavi. Starajte se da vas drugi doživljavaju atraktivnom osobom ali da se aspekti nisu dovoljno otvorili za nešto više.

Zdravlje: Povišen holesterol.

JARAC

Posao: Karijera vam je mnogo bitna, pa ćete mnogo toga postići samo sa izuzetno napornim radom. Budite spokojni, kada su određeni propust u pitanju i ne pokušavajte da se drugačije integrišete od trenutnog raspoloženja.

Ljubav: Nije sve u ljubavi ima nešto i u razumevanju. Ne igrajte ulogu dvolične osobe i prekinite na vreme razvoj situacije, koja vam se ne dopada.

Zdravlje: Oprez hroničnim bolesnicima.

VODOLIJA

Posao: Isuviše ozbiljno ste shvatili svoje nadređene i nećete biti sankcionisani samo u onom domenu gde ste sigurni da ne grešite. Popravite se na vreme.

Ljubav: Imali ste na umu zajednički provod i nećete odustati od te ideje. Napor koji osećate, kada su vaše neispunjene želje u pitanju, prenosite tu emociju i na partnera.

Zdravlje: Pojačavajte imunitet.

RIBE

Posao: Oni koji su rođeni u trećoj dekadi vašeg znaka, mogu da imaju odlično raspoloženje, kada su nove ideje u pitanju. Oraspoložite i ostale članove vašeg tima.

Ljubav: Niste u mogućnosti da ispunjavate i ljubavne želje trenutno, koliko vam je bitnija zarada i nešto jači stav po pitanju novih poslovnih mogućnosti.

Zdravlje: Hronični bolesnici, treba da se pridržavaju terapije u toku dana.

Izvor:luftika.rs