DNEVNI HOROSKOP ZA 18.08.2023.

Ovo je današnji dnevni horoskop za 18.08.2023. godine.

OVAN

Posao: Bez obzira na izazove koji su se nagomilali tokom kratkog vremenskog perioda, imate sposobnost da ih prevaziđete i postavite sebe sa dovoljno opuštenosti ka ostvarenju vaših daljih ciljeva.

Ljubav: Vaš emotivni život nije loš, iako postoji određena doza skepticizma kod vašeg partnera. Budite strpljivi i razumni kako biste izgradili bolje razumevanje.

Zdravlje: Oscilacije krvnog pritiska se mogu javiti usled promene vremenskih uslova.

BIK

Posao: Razmatranje opcije da pređete u privatni sektor može biti korisno razmatranje. Imate sposobnost da preuzmete veći rizik i suočite se sa fluktuacijama u finansijskom aspektu.

Ljubav: Vaš partner vas podržava i želi vaš uspeh. Važno je da održavate iskrenu komunikaciju i ponašate se autentično, usklađujući se sa svojim vrednostima.

Zdravlje: Moguće je da se suočavate s blokadom grlene čakre.

BLIZANCI

Posao: Ako vam je potrebna podrška u novim poslovnim pothvatima, razmotrite mogućnost ponovnog predstavljanja vašeg istraživanja i uključivanje saradnika u detalje vaših aktivnosti.

Ljubav: Kada je reč o vašem emotivnom životu, ne treba da očekujete preterane izjave ljubavi, jer se primetno posvećujete svojim poslovnim angažmanima.

Zdravlje: Iskusili ste i lošije dane u pogledu zdravlja.

RAK

Posao: Vaš preduzetnički duh i timski pristup i ovaj put dolaze do izražaja. Pokažite dovoljno fleksibilnosti i otvorenosti za preuzimanje većih poslovnih rizika.

Ljubav: Planiranje zajedničkog izlaska može biti sjajna ideja kako biste se opustili i uživali s osobom koja vam je izuzetno važna, ne zaboravljajući da je ponekad važno posvetiti joj pažnju.

Zdravlje: Potrebno vam je malo više sna kako biste se osećali bolje.

LAV

Posao: U vašem trenutnom poslu, ne trebate se osećati usamljeno. Bilo bi korisno da budete strpljiviji i da usredsredite svoju pažnju na pojedinačne detalje.

Ljubav: Pametno je usmeriti svoju pažnju prema ljudima koji vas istinski cene. Ovo nije o izgrađivanju grandioznog imidža, već o stvaranju novih prilika za uspeh. Obratite se svojim prijateljima za podršku.

Zdravlje: Ne zaboravite uneti dovoljno tečnosti u organizam kako biste održali svoje zdravlje.

DEVICA

Posao: Osjećate značajan psihički umor jer primjećujete da su neki detalji postavljeni loše u vašim zadacima, i čini vam se da ima više grešaka nego što trenutno želite popravljati.

Ljubav: Niste još donijeli odluku o odnosu s jednom osobom koja vam često prolazi kroz misli, a koja je blizu vama ili je povezana s vašim poslom.

Zdravlje: Pokušajte se osloboditi negativnih misli koje vas okružuju kako biste poboljšali svoje emocionalno stanje.

VAGA

Posao: Imate samo ideju koja se još nije pretvorila u konkretnu akciju, ali uskoro ćete shvatiti da je vreme da preduzmete korake. Vaša odlučnost će pokrenuti niz poslovnih prilika.

Ljubav: Povremeno se udaljite od partnera na kojeg često mislite, kako biste sebi omogućili potreban odmor i koncentraciju na druge aspekte života.

Zdravlje: Osjećate osjetljivost u stomaku, pa budite pažljivi u izboru hrane i potražite načine kako da ga umirite.

ŠKORPIJA

Posao: Isuviše strogo shvatate nečiji prekor, pa se ne usuđujete da nešto preciznije učinite u svom poslovnom portfoliju koji je isuviše bogat.

Ljubav: Držite se starog dobrog pravila i granice koju nećete preći. Udvara vam se zauzeta osoba i ne pristajete na taj flert.

Zdravlje: Pijte dovoljno vitamina.

STRELAC

Posao: Poslušaćete savet iskusnijeg kolege i pokušaćete mnogo toga da postignete za kratko vreme, koliko je moguće za ono što vam se priprema kao izazov vašeg poslovnog plana.

Ljubav: Volite da se družite sa osobama, koje vam imponuju pa se neće desiti ništa loše ukoliko se upustite u raspravu, jer vam se ponekad mišljenja ne poklapaju.

Zdravlje: Možete da imate upalu mišića.

JARAC

Posao: Vi ste kovač sostvene sudbine i ne marite, koliko su drugi ljudi u priči sa vama, jer ste isuviše samostalna osoba.

Ljubav: Može neko da vam priđe, jer smatra da se slobodna osoba i da vredite mnogo više nego što vi sami marite za taj stav.

Zdravlje: Imate problem sa kostima.

VODOLIJA

Posao: Strategiju koju donosite je jako profitabilna i ne pokušvajte nešto drugačije da se postavite, jer vaš unutrašnji glas vas podstiče na nešto više.

Ljubav: Nemate nameru da protežirate ono što vam ne odgovara već neko vreme. Skloni ste promenama, koje su po karakteru dovoljno radikalne da se očekuju jači stavovi.

Zdravlje: Odličan dan za provod u prirodi.

RIBE

Posao: Imali ste i lošijih dana, koliko se može desiti jako dobar zaokret za nešto više na polju posla i da ostanete dosledni obećanjima koje ste izneli.

Ljubav: Kada je u pitanju osoba na koju često mislite u poslednje vreme nije loša solucija da se otvoreno postavite i priznate da ste zaljubljeni.

Zdravlje: Psiha vam je pomalo naglašena.

Izvor:luftika.rs