ASTRO PETAK: Blizanci dan će vam krenuti dobro već od jutra, a taj pozitivan trend će se nastaviti, Ribe možete biti malo prodrmani postupkom voljene osobe, ali ste spremni da pređete preko ovoga….

Stigao je napokon petak! Koja će astrološka znamenja već danas započeti svoje vikend avanture, dok će drugi možda morati prevazići nekoliko prepreka?

OVAN: Težite da ubedite jednu osobu u svoje planove. Iako će biti dugih razgovora, konačna odluka neće pasti tokom dana. Imajte poverenja da ste ostavili dubok utisak. Vaš emotivni partner vrši pritisak oko nečega što vi niste spremni da prihvatite.

BIK: Danas bi vas mogla iznenaditi informacija koja može izazvati iznenađenje. Osećate sumnju prema njoj, čak i ako je u vašu korist. Budite oprezni da ne biste se previše radovali, samo da biste kasnije bili razočarani. U emotivnom segmentu, komunikacija sa više ljudi, pa i flertovanje.

BLIZANCI: Dan će vam krenuti dobro već od jutra, a taj pozitivan trend će se nastaviti. Iako ste dobili čvrsta obećanja, nagovešteno vam je da ne možete očekivati trenutno ostvarenje željenog posla. Partner vam pruža podršku i razumevanje.

RAK: Moguće je da ćete danas dobiti pozitivne vesti ili biti pozvani na važan poslovni razgovor sa saradnikom. Očekujte dobre vesti tokom dana, uključujući i ono što vam partner saopštava.

LAV: Svesni ste da su neki poslovni partneri ili kolege neiskreni prema vama. Bez obzira na to, nastojite biti korektni, jer vam saradnja s njima i dalje treba. Na emotivnom planu, suočavate se s dilemama koje vas opterećuju.

DEVICA: Danas se generalno osećate dobro. Iako je psihički pritisak intenzivan, vaša radna produktivnost ostaje visoka. Neočekivane okolnosti idu vam na ruku. Emotivno, dan je stabilan, razumete se i podržavate.

VAGA: Poslovni partneri se ponašaju neodgovorno u vezi dogovora, a vi se trudite ispraviti neke propuste pred nadređenima. Jedva čekate da završite posao. U emotivnom segmentu, pokušavate zadržati neke stvari od voljene osobe.

ŠKORPIJA: Budite oprezni da vas ne prevari neko ili da ne napravite ozbiljnu grešku. Ne uzimajte nikakve dogovore zdravo za gotovo, budite potpuno fokusirani. Na emotivnom planu, moguće je da će se nešto što krijete od partnera otkriti.

STRELAC: Shvatate da je najbolje pustiti neke osobe i držite se dalje od nesporazuma. Danas mogući prekidi, pa se potrudite da izbjegnete potencijalne konflikte. U emotivnim odnosima, postoji rizik od pomiješanih emocija – ljubavi, posesivnosti i ljubomore.

JARAC: Budno pratite dešavanja u poslovnom okruženju, ali ne morate se brinuti jer se to neće direktno odraziti na vas. Bez obzira na komplikacije, vi ćete biti stabilni. U emotivnoj sferi, vrijeme je da otvoreno razgovarate sa svojim partnerom o stanju vašeg odnosa.

VODOLIJA: Možda baš danas nećete uspeti da ostvarite ono što želite, ali ćete dobiti čvrste garancije i obećanja. Neko od vas zahteva da sačekate svoj trenutak i ne možete uraditi ništa drugo, nego se prikloniti ovoj odluci. U krugu prijatelja jedna osoba će vas zainteresovati i privući.

RIBE: Istina je da ste umorni od velike količine posla koju ste preuzeli, ali na vašoj strani su sada i istrajnost i strpljenje, pa očekujte da sve uspevate da završite na vreme. Možete biti malo prodrmani postupkom voljene osobe, ali ste spremni da pređete preko ovoga.

Autor horoskopa: Olga Savić

Izvor:Prva.rs