DNEVNI HOROSKOP ZA 19.08.2023.

Ovo je današnji horoskop za 19.08.2023. godine.

OVAN

Posao: Izbjegavajte otvorene sukobe s kolegama i privremeno se povucite iz manjih konflikata dok ne budete sigurni da se stvari kreću u pravom smjeru.

Ljubav: Osjećat ćete potrebu za više društvenog života i okupljanja u većim skupinama. Nemojte odustajati od svojih ciljeva jer će vam dosljednost donijeti veću sreću.

Zdravlje: Stanje zdravlja je stabilno.

BIK

Posao: Ako verujete da posedujete znatno veću vrednost u poređenju sa prosečnim radnikom u vašem poslovnom sektoru, razmotrite mogućnost da težite većim ciljevima za sebe i unapređenju radnog okruženja.

Ljubav: Osobe koje su u braku suočiće se sa realnošću na veoma izazovan način, uz mogućnost većih nesuglasica i dubljih međusobnih komentara.

Zdravlje: Posetite stomatologa.

BLIZANCI

Posao: Nije sve ograničeno na finansijski aspekt, što ste odavno internalizovali kao princip više vrednosti. Nastojte da ostavite dublji utisak i angažujte se za ostvarivanje boljih rezultata u svom profesionalnom polju.

Ljubav: Osećate da su stvari u redu i da neće nastupiti negativne posledice ukoliko se više posvetite očuvanju svoje emotivne ravnoteže pod suncem ljubavi.

Zdravlje: Preporučuje se povećanje unosa vitamina.

RAK

Posao: Vaša strast prema poslu jasno je vidljiva i duboko uživate u njemu. Međutim, ne osećate potrebu da delite sve aspekte svog rada sa svojim kolegama, što može izazvati poneko neslaganje.

Ljubav: Niste previše impresionirani nekim rešenjima kada je reč o emocionalnim pitanjima. Smatrate da ste završili određene stvari sa nekim osobama i ne planirate se vraćati na iste tačke.

Zdravlje: Problemi sa varenjem mogu se javljati sa određenom učestalošću.

LAV

Posao: Više ne trošite energiju na previše žaljenje zbog trenutne pozicije, jer verujete da su trenutni problemi privremenog karaktera. Pokušajte pravovremeno da kontrolišete svoj bes ovaj put.

Ljubav: Ispitali ste i gorih trenutaka u prošlosti, pa ne preterano brinete zbog aktuelne situacije koju je partner izazvao. Svitanje boljih dana je na horizontu.

Zdravlje: Moguća srčana aritmija.

DEVICA

Posao: Dan je obeležen vašom izuzetnom pedantnošću u poslovnim zadacima, a ne razmatrate opciju potpunog prelaska u sasvim drugu kategoriju.

Ljubav: Kada je reč o emotivnom aspektu, nema potrebe za dramatizacijom u vezi sa stvarima koje partner trenutno ne može ispuniti.

Zdravlje: Danas je zdravlje solidno.

VAGA

Posao: Nivo vašeg ličnog finansijskog zadovoljstva nije tako negativan, koliko će biti potrebno da znatno više sarađujete sa poslovnim partnerima u nadolazećem periodu.

Ljubav: Previše se fokusirate na osobu koja vam je povremeno okrenula leđa. Bilo bi korisno da prekinete sa tim razmišljanjem.

Zdravlje: Primećuje se pojačana nervoza.

ŠKORPIJA

Posao: Vaša izuzetna stručnost na poslovnom polju je očigledna, posebno u segmentu u kojem trenutno ulažete veliki napor. Nema potrebe da za sada donosite značajne promene.

Ljubav: Pokazujete zrelo ponašanje i svesno se trudite da ne povredite nikoga. Vaše dobro raspoloženje čini vas nepredstavljivim za bilo kakve oblike prevare, čak i pomisleno.

Zdravlje: Mogući problemi sa kostima.

STRELAC

Posao: Ukoliko sarađujete sa partnerom iz inostranstva, pokušajte da se otvoreno postavite pred poslovnim problemima koje imate i da počnete zajedno da ih rešavate.

Ljubav: U polju braka se očekuju povremeni naleti besa partnera pa se suzdržavajte u takvim situacijama od negativnih izliva emocija.

Zdravlje: Poslušajte svoje srce.

JARAC

Posao: Poboljšavate svoje radne sposobnosti. Ovo naročito važi za osobe rođene u trećoj dekadi vašeg znaka.

Ljubav: Mlađi predstavnoci će pokušati mnogo toga da dobiju kroz kompromise i dogovore. Ne pokazujete naglost skoro nikada i to je vaše tajno oružje.

Zdravlje: Pojačavajte ishranu bogatu proteinima.

VODOLIJA

Posao: Pokazali ste veću spremnost od ostalih kolega za nešto više poslovnih aranžmana i počinjete u skorije vreme da radite već nešto jako korisno za sebe.

Ljubav: Pojačavate ljubomoru i to vas povremeno emotivno kida. Volite poneku emociju i da sakrijete od očiju javnosti pa odajete utisak tajanstvene osobe.

Zdravlje: Dobro.

RIBE

Posao: Volite da se angažujete na dodatnim radnim zadacima, jer smatrate da nemate dovoljno novca od onoga što ste od ranije radili.

Ljubav: Ništa novo se ne očekuje na vašem polju emocija sve dok vi ne uvidite da nešto sami treba da preduzmete.

Zdravlje: Nesanica.

Izvor:luftika.rs