DNEVNI HOROSKOP ZA 20.08.2023.

Ovo je dnevni horoskop za 20. avgust 2023. godine.

OVAN

Posao: Svestni ste stagnacije u određenim segmentima posla i osećate se kao da ste pretrpeli značajan gubitak. Možda je vreme da razmotrite opciju većeg ulaganja kako biste promenili dinamiku.

Ljubav: Nalazite se u situaciji gde nemate mnogo izbora u pogledu toga kako da se postavite prema partneru, koji vam je okrenuo leđa u trenutku kada ste mu/joj najviše trebali. Ova situacija vas je naučila važnoj lekciji.

Zdravlje: Budite pažljivi u vezi sa stresom koji može negativno uticati na vaše zdravlje.

BIK

Posao: Vaše lične ideje koje promovišete mogu imati prolazni karakter, ali se istovremeno pokazuju kao izuzetno efikasne, što doprinosi širenju vaših poslovnih aktivnosti.

Ljubav: U romantičnim trenucima ne morate se osećati usamljeno, jer ćete sada imati priliku da se opustite u prisustvu partnera, uz prijatnu atmosferu koju on/a stvara.

Zdravlje: Grlena čakra zahteva dodatnu pažnju i balansiranje radi očuvanja dobrog zdravlja.

BLIZANCI

Posao: Manji neprijatni događaj na poslovnom polju ima prolazni karakter. Umesto da se fokusirate na produženo stresiranje, preporučuje se da pređete preko situacija na koje trenutno ne možete uticati.

Ljubav: Ako ste slobodni, danas se možete radovati povoljnim okolnostima u ljubavi i slobodno se izraziti u emocionalnom aspektu.

Zdravlje: Trenutno uživate u dobrom zdravstvenom stanju.

RAK

Posao: Razmotrite mogućnost iskrenog i saradničkog pristupa za rešavanje trenutnih izazova u finansijskom segmentu. Postavite čvrste temelje za ostvarivanje svojih ličnih ciljeva.

Ljubav: Osećate zadovoljstvo jer niste sami u ljubavnim trenucima. Vaš pozitivan stav omogućava vam da se suočite s preprekama koje se pojavljuju na putu.

Zdravlje: Vodite računa o svojim izborima hrane kako biste održali dobro zdravstveno stanje.

LAV

Posao: Moguće je da trenutno osećate teret poslovnih izazova kao da ste sami u toj situaciji. Ne gubite hrabrost i preuzmite odgovornost za rešavanje ovih događaja tokom narednog vremena.

Ljubav: Vaš partner može izraziti nezadovoljstvo vašim trenutnim ponašanjem. Veruje da se previše posvećujete poslu i da nedostajete prisutnost u vašem odnosu.

Zdravlje: Važno je da se posvetite opuštanju kako biste očuvali svoje zdravlje.

DEVICA

Posao: Niste zadovoljni neprijatnim stavom svojih kolega, što utiče na vaše raspoloženje i otežava realizaciju poslovnih zadataka u bliskoj budućnosti.

Ljubav: U ljubavnom segmentu, može biti korisno da se povremeno povučete i eksperimentišete sa novim pristupima kako biste izbegli potonuće u depresiju.

Zdravlje: Obratite pažnju na oscilacije krvnog pritiska kako biste očuvali svoje zdravlje.

VAGA

Posao: Iako niste u lošem raspoloženju, osećate veći umor. Nedostaje vam entuzijazam koji ste ranije imali za aktuelne zadatke, koje sada doživljavate kao zahtevnije nego što ste očekivali.

Ljubav: Pokazujete veće interesovanje prema osobi u vašem okruženju. Razmislite o mogućnosti večernjeg izlaska i pružanju sebi prilike za sjajan provod.

Zdravlje: Vaša sposobnost da se nosite sa stresom je odlična.

ŠKORPIJA

Posao: Ako trenutno tražite posao i osećate se kao da su neki poslovi ispod vašeg nivoa, imate ispravan pristup jer ćete na taj način bolje ostvariti svoje ciljeve.

Ljubav: Bez obzira na to što trenutno niste u vezi, nemojte gubiti nadu i nemojte se zabrinjavati. Moguće je da će se uskoro pojaviti neko zanimljiv.

Zdravlje: Obratite pažnju na svoje mentalno zdravlje i potrudite se da održite ravnotežu psihe.

STRELAC

Posao: Informaciju koju budete dobili od osobe na koju polažete velike račune što se tiče vašeg poslovnog plana su veoma korisne za vas.

Ljubav: Pokazujete određenu zainteresovanost prema jednom Lavu ali se isto tako oseća i poveće otežanje da se nešto trenutno desi.

Zdravlje: Budite opušteniji.

JARAC

Posao: Imali ste velike propuste u svom poslovnom segmentu, pa je došlo vreme da to i rešite. Imate i pomoć prijatelja.

Ljubav: Ne očekujte nešto posebno na polju emocija koliko se nešto već moglo očekivati u prethodnom periodu. Poželećete da ostanete sami, ovaj put.

Zdravlje: Kostobolja.

VODOLIJA

Posao: Volite da se krećete u većem krugu ljudi i da se oslobodite trenutnih stega na polju posla, jer smatrate da možete mnogo više da postignete na finansijskom planu u narednom periodu.

Ljubav: Pasivnost partnera je nešto što vam je pomalo iritantno i ne želite nešto posebno ovde da postignete u onom smislu u kome se ne pokazuje veća doza entuzijazma.

Zdravlje: Glavobolja.

RIBE

Posao: Ne žalite se na pojedine loše poslovne poteze koliko na svoju lenjost koja vam je donela samo malo veće nevolje. Popravljate stvari u narednom periodu.

Ljubav: Doza skepticizma je izuzetno naglašena u periodu pred vama i ne pokušavajte da pričate sa partnerom, koji vam imponuje već neko vreme.

Zdravlje: Sinusi su vam slaba tačka.

Izvor:luftika.rs