DNEVNI HOROSKOP ZA 30.07.2023.

Ovo je dnevni horoskop za 30. jul 2023. godine.

OVAN

Posao: Niste pogriješili što ste odbili nečije druženje. Imali ste mnogo toga što ste željeli riješiti, ali niste uspjeli unutar vremenskog okvira koji ste planirali. Preostaje vam da riješite svoje obaveze neki drugi put.

Ljubav: Niste imali loše namjere kad ste bili iskreni prema osobi o kojoj često razmišljate. Bit ćete malo više u centru pažnje.

Zdravlje: Osjećate pojačanu napetost (tenziju). Potrebno je da se bavite tehnikama opuštanja kako biste smanjili stres i sačuvali svoje zdravlje.

BIK

Posao: Vjerujete da ste donijeli ispravnu odluku i ne žalite zbog trenutne financijske problematike. Osjećate da je došlo vrijeme za konkretan napredak na financijskom polju.

Ljubav: Po prirodi znate kako mnoge stvari postaviti na pravo mjesto kada je u pitanju vaš emocionalni život. Uporno se trudite osvojiti osobu o kojoj često razmišljate.

Zdravlje: Budite oprezni jer ste skloni povredama. Pripazite na svoje tijelo kako biste izbjegli ozljede.

BLIZANCI

Posao: Osjećate da još nije vrijeme za pokretanje konkretnijih akcija na vašem poslovnom polju. Potrebno je da se određeni problemi dovoljno razriješe prije nego donesete odluke na koje trebate utjecati s većim entuzijazmom.

Ljubav: Važno je da budete otvoreni prema sebi na prvom mjestu, a zatim i prema partneru koji vas nestrpljivo iščekuje. Budite fleksibilni po prirodi i otvoreni za razgovor.

Zdravlje: Budite pažljivi u saobraćaju kako biste izbjegli nezgode i osigurali svoje zdravlje.

RAK

Posao: Osjećate se kao da niste preležali dečje boginje, figurativno rečeno. Ponekad opaske vaših kolega nisu bile zlonamerne koliko su bile korisne jer ste na vrijeme poslušali ono što su vam poručivali.

Ljubav: Imate osjećaj da se stvari ne odvijaju onako kako ste zamislili, što može stvoriti pojačane napetosti na emotivnom planu.

Zdravlje: Važno je piti dovoljno tečnosti kako biste održali svoje zdravlje. Pazite na hidrataciju.

LAV

Posao: Imate odličan stav i uspijevate u svojim zaduženjima, dobivajući podršku vaših saradnika. Možete biti otvoreni prema njima, a oni će sigurno podržati vaše namjere.

Ljubav: Imate dovoljno vremena da odlučite s kime ćete provesti poslijepodne. Spremite se za večernji izlazak i uživanje.

Zdravlje: Preporuka je da pojačate trening kako biste održali dobro zdravlje i vitalnost.

DEVICA

Posao: Pokazujete veću zainteresovanost za nešto potpuno novo i tim pravcem delujete u random okruženju. Morate da budete svesni da stavri ne izgledaju iz vašeg ugla identično iz ugla vaših saradnika.

Ljubav: Ukoliko mislite na jednog Raka ne propustite priliku da se okrenete i kažete svoje mišljenje. Osoba do koje vam je stalo može biti otvorenija nego inače.

Zdravlje: Nemate veće tegobe u toku dana.

VAGA

Posao: Snažno ste zadržali trenutnu poziciju, pa se očekuje da ćete nastaviti istim tempom i u narednom periodu.

Ljubav: Imate osjećaj da vas partner promatra iz čudnog kuta koji nije zavidan. Osjećate da ste pod većim pritiskom nego obično, pa ćete biti pomalo odbojni.

Zdravlje: Područje grla vam je osjetljivo. Pazite na svoje zdravlje i obratite pažnju na ovaj dio tijela.

ŠKORPIJA

Posao: Imali ste i lošije dane, ali se ne predajete u ostvarivanju onoga što ste odlučili kao glavni cilj tokom dana. Nemate vremena za kratke rasprave s kolegama koji ne žele doslovno slijediti vaše smjernice.

Ljubav: Vidite strastvenu vezu na vidiku ako ste slobodni. Jedan Bik već neko vrijeme ne skida pogled s vas, stoga se prepustite svojoj intuiciji ovaj put.

Zdravlje: Budite oprezni s oštrim predmetima kako biste izbjegli moguće povrede. Pazite na svoje zdravlje.

STRELAC

Posao: Nije loša ideja kojom se vodite već neko vreme utoliko bolje ukoliko ste novi na poslu kojim se bavite. Ne propuštajte pomoć od iskusnijih kolega.

Ljubav: Postavili ste se pomalo naredbodavno i to ume da smeta u odnosu sa partnerom koji vam pravi odličan ambijent ali vi ne umete u neku ruku mnogo toga trenutno da cenite.

Zdravlje: Poboljšavajte svoj imunitet.

JARAC

Posao: Poslovni segment vam pravi određeni problem kada su rokovi završetka u pitanju. Niste se dovoljno posvetili svojim obavezama na vreme pa trenutno ispaštate.

Ljubav: Nise se loše ostavili prema partneru u onoj meri u kojoj ste i sami očekivali da će dati veći efekat. Voleli biste da se više družite ali obaveze vas pritiskaju.

Zdravlje: Psiha vam je naglašena.

VODOLIJA

Posao: Volite da se bavite izdavaštvom pa ćete u toku dana pokušti da pripremite ambijent u kojem ćete dovoljno energije trošiti u periodu koji sledi.

Ljubav: Romansa u kojoj ste trenutno vam se ne dopada. Morate da se odlučnije postavite i ne paničite kada su problematične situacije u pitanju.

Zdravlje: Budite u fit formi.

RIBE

Posao: Niste loše postupili, kada ste odlučili da se otvoreno postavite prema svojim šefovima, kako bi dobili na vremenu. A vremena je sve manje.

Ljubav: Stara ljubavna romansa na pomolu. Ne dozvolite da prođete kroz isti haos, koji ste već prevazišli.

Zdravlje: Meditirajte.

Izvor: luftika.rs