UCI kategorija istaknutih stipendija za međunarodne studente 2023./24. u SAD-u

Uspješni primatelji ove stipendije ne samo da će dobiti financijsku potporu za svoju prvu godinu studija, već će također imati priliku obnoviti stipendiju do tri godine za brucoše i jednu godinu za studente na prijelazu, pod uvjetom da ispunjavaju tekuće kriterije prihvatljivosti. Ovaj obnovljivi aspekt osigurava da studenti mogu računati na kontinuiranu financijsku pomoć tijekom svog akademskog putovanja na UC Irvine.

Za sadašnje studente koji su već dobili ovu stipendiju, otvoren je rok za prijavu koji traje do mjeseca siječnja. Tijekom tog vremena imaju priliku ponovno se prijaviti za stipendiju kako bi osigurali sredstva za nadolazeću akademsku godinu, što im omogućuje da se usredotoče na studij i slijede svoje akademske ciljeve bez financijskih briga.

Predanost UC Irvine podupiranju akademske izvrsnosti i njegovanju uspješnog obrazovnog okruženja čini UCI kategoriju istaknutih stipendija izvanrednom prilikom za zaslužne studente da slijede svoje snove i maksimalno iskoriste svoje fakultetsko iskustvo.

Sažetak stipendije:

  • Sponzor(i) stipendije: Sveučilište Kalifornije Irvine, SAD
  • Institucija domaćin(e): Sveučilište Kalifornije Irvine, SAD
  • Vrijednost stipendije: Nije navedeno
  • Broj nagrada: Više
  • Razina studija: dodiplomski i magisterij
  • Nacionalnost: Otvoreno za domaće i strane studente

Detalji o stipendiji:

Kalifornijsko sveučilište Irvine pruža brojne mogućnosti stipendiranja isključivo za trenutne studente dodiplomskog studija. Ovim se stipendijama može pristupiti putem godišnje online prijave za stipendije Ureda za financijsku pomoć i stipendije. Neke od značajnih ponuđenih stipendija uključuju:

  1. Regentova stipendija
  2. Rektorova stipendija za izvrsnost
  3. Redateljska stipendija

Kriterij prihvatljivosti:

Da bi bili uzeti u obzir za UCI kategoriju istaknutih stipendija, kandidati moraju ispunjavati sljedeće kriterije:

  1. Upis: Kandidati moraju biti redoviti studenti dodiplomskog ili magistarskog studija na UCI-ju, koji imaju najmanje 12 jedinica u svakom akademskom kvartalu. Studenti doktorskog studija ne bi se trebali prijavljivati za ovu kategoriju i trebali bi istražiti mogućnosti stipendiranja putem svog odjela ili odjela za diplomske studije.
  2. Akademski uspjeh: Za ispunjavanje uvjeta potreban je najmanje 2,5 GPA za prijem na dodiplomski studij ili UCI kumulativni GPA.
  3. Zahtjev za financijsku pomoć: kako bi se kvalificirali za stipendije temeljene na potrebama, kandidati moraju podnijeti besplatnu prijavu za saveznu pomoć studentima (FAFSA) ako ispunjavaju uvjete. FAFSA se može ispuniti na www.studentaid.ed.gov. Alternativno, studenti koji ne ispunjavaju uvjete za FAFSA, ali ispunjavaju uvjete za oslobađanje od plaćanja naknade AB 540, moraju podnijeti zahtjev za California Dream
  4. Act kako bi bili uzeti u obzir za stipendije temeljene na potrebama. Zahtjev za California Dream Act može se ispuniti na dream.csac.ca.gov.
  5. Status državljanstva: Prihvatljivi kandidati su studenti dodiplomskog studija koji stječu svoj prvi prvostupnički stupanj i moraju biti državljani SAD-a, stalni stanovnici ili prihvatljivi nedržavljani.
  6. Međunarodni studenti: Međunarodni studenti su dobrodošli da se prijave za UCI stipendije. Međutim, oni ne ispunjavaju uvjete za podnošenje zahtjeva za FAFSA ili CA DREAM Act, pa stoga ne ispunjavaju uvjete za stipendije temeljene na potrebama.

Kako se prijaviti:

Proces prijave za istaknute stipendije:

  1. Automatsko razmatranje: Za kategoriju istaknute stipendije kandidati ne moraju podnijeti zasebnu prijavu za stipendiju. Umjesto toga, automatski se uzimaju u obzir za stipendije u ovoj kategoriji na temelju podataka navedenih u njihovoj prijavi za upis na UC.
  2. Dodatni materijali nisu potrebni: Za razliku od drugih stipendija, nikakvi dodatni materijali ili dokumenti nisu potrebni niti se uzimaju u obzir tijekom procesa odabira za ove prestižne nagrade.
  3. Rok za prijavu: Kako bi bili kvalificirani za razmatranje triju stipendija (The Regents’ Scholarship, The Chancellor’s Excellence Scholarship i The Directors’ Scholarship), budući studenti moraju se prijaviti za jesenski upis na Sveučilište California Irvine do 30. studenog.

Slijedeći ove korake i osiguravajući potpunu i pravovremenu predaju svoje prijave za upis na UC, studenti će se natjecati za kategoriju istaknutih stipendija bez potrebe za dodatnom papirologijom ili obrascima.

Rok za prijavu: 30. studenog 2023

Primijeni sada