EKO nagrađuje vjerne kupce atraktivnim putovanjima..

Kompanija EKO Serbia, kao ponosni sponzor Olimpijskog komiteta Srbije, u okviru nagradne igre poklanja sedmodnevno putovanje na Olimpijske igre u Parizu, koje su glavni sportski događaj ove godine, kao i putovanja na najlepše destinacije u Srbiji.

Nagradna igra, pod nazivom „Nagrade za medalju!“, traje od 06. maja do 02. juna, na svim EKO benzinskim stanicama. Glavna nagrada sedmodnevno putovanje na Olimpijske igre za 5 srećnih dobitnika biće izvučena 3. juna. Oni će dobiti priliku da uživo osete olimpijsku atmosferu, da prisustvuju takmičenjima i bodre srpske sportiste. Pored toga, svake nedelje (13.05, 20.05, 27.05. i 03.06.) biće izvučeni dobitnici po jednog atraktivnog vikend putovanja u Srbiji i po dva seta olimpijske sportske opreme. Ovo je jedinstvena prilika da članovi EKO Smile kluba ostvare svoje snove i budu akteri nekih novih fantastičnih priča.

Potrebno je da kupci na nekoj od 58 EKO benzinskih stanica širom Srbije sipaju 25 litara goriva 95 EKOnomy ili Diesel EKOnomy i koriste Smile karticu ili EKO Smile mobilnu aplikaciju, a za kupovinu 25 litara premium goriva svaka transakcija biće duplirana. Pored toga, uz kupovinu 2 kafe za poneti zajedno sa kupovinom 25 litara goriva 95 EKOnomy ili Diesel EKOnomy, šanse za osvajanje nagrada se udvostručuju. Za kupovinu 2 kafe za poneti i 25 litara premium goriva EKO Racing 100 ili Diesel Double Filtered, šanse su trostruko veće. Više informacija o nagradnoj igri možete pronaći na sajtu: www.ekoserbia.com ili pozivom besplatnog Call centra, na broj 0800 088 887.

Za one koji nisu članovi EKO Smile kluba i žele da to postanu jednostavan mogu da odvoje malo vremena da se prijave na nekoj od 58 EKO benzinskih stanica ili preko EKO Smile mobilne aplikacije i otvara im se širok spektar pogodnosti, uključujući i mogućnost da učestvuju u nagradnoj igri i osvoje neku od atraktivnih nagrada.

Saznajte sve o dešavanjima u biznisu, budite u toku sa lifestyle temama. PRIJAVITE SE NA NAŠ NEWSLETTER.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo