EKSPLUZIVNO! Zakuhale Lepa Brena i Senidah: Mega-sukob dive i balkanske senzacije!

Lepa Brena (62) i Senida Hajdarpašić (38) navodno su imale nesuglasice, a povod je bio Senidino kašnjenje na snimanja emisija.

“Brena je profesionalac i nikad ne kasni na zakazana snimanja emisija, intervjue, promocije… Njih dve su pre i posle zajedničkog koncerta imale mnogo zajedničkih obaveza,

Brena je na svaki sastanak stizala pre vremena, dok je Senida uvek kasnila”, kaže izvor blizak pjevačicama i otkriva u kom trenutku je folk zvezda “pukla”.

“Brena je na snimanje jedne emisije na Radio-televiziji Srbije, naravno, stigla na vreme, dok se Senida pojavila sat vremena kasnije. Tada je Brena počela da urla na nju pred svima i rešila je da prekine saradnju”.

Folk diva je rekla koleginici da je neprofesionalna jer stalno ima neki razlog za kašnjenje, prenosi Kurir.

“Cela sala je odzvanjala kad se Breni smučilo ponašanje koleginice:'Nikad nećeš biti zvezda, jer nisi profesionalac! Neću više da tolerišem kašnjenje, ako ja mogu da dođem i pre vremena, ti onda moraš da se pojaviš bar u tačno dogovoreno vreme'”, ispričao je izvor.

Dok je Brena vikala na nju, Senida je sve vreme ćutala.

“Mnogo nas je u to vreme bilo na RTS-u i svima je bilo neprijatno… Uprkos svađi, njih dve su snimile emisiju kao da se ništa nije desilo, ali su, koliko sam čuo, nakon toga prekinule saradnju”, otkriva sagovornik.

Brena i Senida su planirale i duet, ali od toga nema ništa!

“Senida je planirala da napiše pesmu za njih dve, a kada ju je Brena pitala da li je uopšte počela da radi na tome, ona je govorila da ima vremena i da je još rano. To je pričala mesecima, pa joj je Brena posle svađe na RTS-u rekla da odustaje od svega”, završava priču izvor.

Inače, Brena i Senida su donedavno bile toliko bliske da ju je folk zvezda ugostila i na svojoj jahti, a poslije svađe na RTS-u prekinule su kontakt, ali se i dalje prate na društvenim mrežama, međutim fotografije više ne lajkuju jedna drugoj.

(Nezavisne)