Evo koliko je Brena zaradila na vjenčanju Hrvata i Srbina, poslali po nju i privatni avion..

Dok hrvatski obožavatelji Aleksandre Prijović s nestrpljenjem iščekuju početak prosinca kako bi imali priliku uživati na jednom od četiri rasprodana koncerta u zagrebačkoj Areni, njena svekrva Lepa Brena pjevala je na vjenčanju istospolnog para na Mallorci, pri čemu se navodno potrošilo ukupno 50.000 eura, prema informacijama Slobodne Dalmacije.

Mladoženja iz Beograda, koji gradi svoju karijeru na svjetskoj modnoj sceni, veliki je obožavatelj Lepe Brene od malih nogu, kako piše Mondo.

On i njegov partner, arhitekt iz Hrvatske, nakon desetogodišnje veze krunili su svoju ljubav brakom i nisu štedjeli truda ni novca kako bi im Lepa Brena pjevala na njihovom vjenčanju.

Balkanska zvijezda, koju je pratila njezina glazbena ekipa, izvela je nastup koji je trajao sat i pol i za to je zaradila 30.000 eura, dok su mladenci potrošili dodatnih 20.000 eura za sve ostale troškove.

Navodno su Brenu i njezin bend poslali privatnim avionom u Beograd, a tijekom šestodnevnog boravka u hotelu na Mallorci, gdje je noćenje izvan sezone koštalo 500 eura po noći, bilo je osigurano razgledavanje grada i brojne druge aktivnosti za goste.

Prema izvorima bliskim mladencima, prepustili su Lepljenoj Breni izbor pjesama koje će izvesti, jer su obožavatelji njezinih hitova.

Na svadbenom slavlju prisustvovali su članovi njihovih obitelji i prijatelji iz različitih dijelova svijeta, a za sve njih bilo je organizirano razgledavanje grada i mnoge druge aktivnosti.

Beogradski stilist angažirao je Lepljenu Brenu nekoliko mjeseci ranije i bio spreman pomaknuti datum vjenčanja ako bi ona bila zauzeta. Sve se ipak savršeno poklopilo, Brena je oduševila mladence i njihove goste, te je nakon nastupa nastavila se družiti s njima.