Genijalno objašnjenje mudre žene – Mnoge žene ne bi bile vijerne da imaju udvarača !

Među ženama se stalno raspravlja, pa često i na društvenim mrežama, o dotjerivanju, izlascima i flertovanju u zrelijim godinama.

Međutim, ne možemo zanemariti činjenicu da mnoge žene koje osuđuju bilo kakvo flertovanje zauzetim ženama nisu same bile izložene takvim iskušenjima. Žena, kao žena, voli da bude primijećena. Uživa u pohvalama, komplimentima o svom izgledu, odjeći i frizuri.

Dotjerivanje ima za cilj da se osjećamo lijepe kako za sebe, tako i za druge – zar ne? Sasvim je normalno da muškarci ulijevaju samopouzdanje lijepim ženama, često i kroz otvoreno flertovanje.

Što znači da je mnogo teže biti vijerna žena kada si lijepa i mnogi te žele. Kada je takva žena vijerna onda možete biti sigurni da ima jako snažan karakter i da je pravi ulov. Dok postoje žene koje samo mnogo pričaju a nemaju pojma o istoj temi.

Na primjer, zatvorene su u 4 zida, nigdje ne idu, ne vode računa o svom izgledu i sve što rade jeste da osuđuju žene koje se dotjeruju i kojima se muškarci nabacuju. Takve žene se vode teorijom “Žena se ne bi trebala atraktivno oblačiti kako ne bi zavela tuđe muškarce”, što je jako zastarjelo mišljenje.

One zapravo nikada nisu bile suočene s iskušenjem prevare, pa stoga nemaju iskustvo kako je to kada muškarac flertuje s njima. Također, vjerovatno bi vrlo lako privukle pažnju “boljeg” muškarca koji bi im se ponudio. Oduvijek je tako bilo – ljudi koji najmanje znaju najviše pričaju i brzo osuđuju.

Izvor: pult24.info