HOROSKOP ZA VIKEND DO 20. AVGUSTA: Lavovi vaša harizma će zasijati i privući pažnju drugih, Vodolije vikend je idealan za povezivanje sa zajednicom…

Horoskop za vikend od 18. do 20. avgusta 2023. godine!

Ovan

Tokom vikenda, imate mogućnost da se kreativno izrazite. Razmislite o slikanju, pisanju ili eksperimentisanju sa novim receptima. Vaša zarazna energija privući će druge da se pridruže vašim projektima.

Bik

Opustite se ovog vikenda i posvetite udobnosti. Možete organizovati kućni spa dan uz mirisne sveće i umirujuću muziku. To će vam pomoći da se osvežite i pripremite za nove izazove.

Blizanci

Vikend je idealan za druženje sa starim i novim prijateljima. Razgovori će biti dinamični i intrigantni, možda čak pronađete inspiraciju za buduće projekte.

Rak

Ovog vikenda fokusirajte se na sebe. Prepustite se omiljenim jelima i aktivnostima koje vas opuštaju. To će doprineti emocionalnoj ravnoteži i pripremiti vas za predstojeće izazove.

Lav

Vikend vam pruža priliku da budete istaknuti u društvu. Izađite na društveni događaj ili organizujte okupljanje kod kuće. Vaša harizma će zasijati i privući pažnju drugih.

Device

Ovog vikenda biste mogli se posvetiti organizaciji i planiranju. Ulepšajte svoj radni ili životni prostor. To će vam pomoći da se osećate smirenije i spremnije za predstojeće izazove.

Vaga

Vikend je idealan za ljubav i romantiku. Posvetite vreme svom partneru i istražujte zajedno nove aktivnosti. Ako ste sami, možda ćete na društvenom događaju upoznati nekoga posebnog.

Škorpija

Ovaj vikend je sjajna prilika da se posvetite svojim strastima i interesovanjima. Duboko istražite temu koja vas intrigira. Ovo će vas osnažiti i ispuniti.

Strelac

Vikend je savršen za avanture i istraživanje. Razmislite o odlasku u prirodu ili poseti neobičnom mestu. To će vas osvežiti i inspirisati.

Jarac

Ovaj vikend je vreme za opuštanje i obnovu energije. Posvetite se svojim omiljenim hobijima ili aktivnostima koje vas opuštaju. Tako ćete se pripremiti za nove poslovne izazove.

Vodolija

Vikend je idealan za povezivanje sa zajednicom. Možete se angažovati u volonterskom radu ili učestvovati u društvenim događajima.

Ribe

Ovog vikenda je važno posvetiti se duhovnosti i introspekciji. Opustite se, čitajte inspirativne knjige ili prošetajte prirodom. Ovo će vam pomoći da se povežete sa svojim unutrašnjim svetom.

Izvor: Sensa