Intuicija majke – Kada majka ima osjećaj da vaša veza nije prava – Poslušajte je !

Kada ste zaljubljeni, vaša sposobnost racionalnog razmišljanja često je umanjena. U takvim situacijama, važno je poslušati majku, koja može pružiti objektivni pogled na vašu vezu.

Kada pronađete osobu s kojom želite provesti život, to je izvor velike sreće. Međutim, što ako ta osoba ne dobije odobravanje vaše obitelji? Tada dolazi do tuge, posebno ako se radi o majci. Uobičajena prva reakcija je da majka griješi, da nas ne razumije i čini se da joj nije važno što bismo bili nesretni bez te osobe.

No, kada bismo bili sposobni sagledati situaciju objektivno, shvatili bismo da nas majka i dalje voli više od bilo čega na svijetu i da nam želi samo najbolje. U većini slučajeva, majka je u pravu kada ne odobrava naš izbor partnera. Evo zašto!

Neverovatna snaga majčinskog instinkta: Ako majka izrazi loš predosećaj, to je često rezultat njenog snažnog majčinskog instinkta, koji obično ne greši. Takođe, treba imati na umu da je i vaša majka nekada bila mlada i da možda ima više iskustva od vas. Možda je i ona prolazila kroz slomljena srca i loše veze, te ne želi da i vi prolazite kroz istu patnju.

Veruje da zaslužujete bolje: Svaka majka smatra svoje dete najvrednijim bićem na svetu, i to je sasvim prirodno. Čak i kada vi sami ne prepoznajete svoju vrednost, vaša majka zna koliko ste divni i koliko vredite. Njeno neodobravanje vaše veze može biti zato što veruje da zaslužujete nešto bolje.

Ako ste uz sve majčino protivljenje sigurni da je vaš partner prava osoba za vas, pokušajte da umirite majku i objasnite joj kako vas on čini srećnim. Dajte joj vremena da ga upozna. Ako se majčino mišljenje na kraju poklopi sa vašim, svi ćete biti presrećni. Kakva su vaša iskustva? Da li se vaša majka mešala u vaš izbor? Da li je bila u pravu? Podelite sa nama u komentarima!

Izvor: infopult.info