Kako će se Horoskopski Znakovi Promijeniti 3. lipnja 2023. – Pripremite se za intenzitet punog Mjeseca u Strelcu…

Pun Mjesec u lipnju poznat je i kao “Jagodni Mjesec”: Otkrijte što ovaj aspekt znači za vaš horoskopski znak.

Prema nekim starijim tradicijama, puni Mjesec u lipnju naziva se “Mjesec jagode”. Otkrijte kako ovaj aspekt utječe na vaš horoskopski znak.

Pun Mjesec u lipnju poznat je kao “Mjesec jagoda”: Ovdje je što to znači za vaš horoskopski znak.

Saznajte što “Mjesec jagode” znači za vaš horoskopski znak tijekom punog Mjeseca u lipnju.

“Mjesec jagode” je naziv koji potječe od naroda Lakota, Ojibva i Algonkuin. U lipnju sazrijeva bobičasto voće, stoga je dobila takav naziv. Također, ovaj mjesec obuhvaća ljetni solsticij (21. lipnja) i prijelaz u novo godišnje doba. U europskim kulturama, ovaj mjesec se naziva “Medeni mjesec” – Mead Moon, što može biti povezano s rimskom božicom braka i rađanja, Junonom, koja daje ime ovom mjesecu.

Svi ovi nazivi odražavaju veliku plodnost ovog dijela godine. To je proslava rasta i povezanosti s tijelom, hranom i zadovoljstvima na Zemlji.

Pun Mjesec u Strelcu 3. lipnja 2023. godine ima aspekt s akcijom usmjerenim Marsom i autoritativnim Saturnom. Kada se sve ove planete povežu, možemo se osjećati ograničeno u našim naporima da napredujemo. Lekcija koju trebamo naučiti ovdje je da moramo jednostavno obaviti ono što treba biti učinjeno i poduzeti potrebne korake kako bi nas svemir nagradio za naše napore. U životu nema prečica.

Pun Mesec u Strelcu može nam doneti sreću – ali samo ako živimo svoje najautentičnije živote. Ako ste uložili vreme i energiju u projekte i odnose, ovo je trenutak za slavlje.

Ovan

Savjet za vas je: Slijedite svoje želje. Iznenadit ćete se koliko je oslobađajuće i osvježavajuće raditi ono što želite bez potrebe da odgovarate bilo kome. Istina je da trebate nastaviti živjeti svoj život na taj način.

Bik

Vaša anksioznost je dosegnula vrhunac u danima koji prethode punom Mjesecu, stoga je od suštinske važnosti da se udaljite od posla i obveza te uključite brigu o sebi u svoju svakodnevnu rutinu. Posvetite vrijeme sebi i uspostavite vezu sa svojim unutarnjim glasom i potrebama.

Blizanci

Brinete se za ono što drugi rade, posebno oni s kojima se ne slažete. Pokušajte ostati usredotočeni na sebe i ne uplitati se previše u njihove živote. Pronađite mjesto gdje možete živjeti u miru umjesto da se neprestano natječete s drugima.

Rak

Organizacija je ključna u ovom trenutku kako biste izbjegli osjećaj preopterećenosti. Iskoristite prikladne resurse kako biste pronašli bolji način organiziranja svojih obaveza i posla. Postavite jasne granice, kako prema drugima tako i prema sebi, kako biste bili sigurni da ne radite duboko u noć dok svi ostali čvrsto spavaju.

Lav

Vaše vještine povezivanja su na visokoj razini, ali možda ne postižete rezultate koje ste očekivali. Isprobajte nove taktike jer stare više ne funkcioniraju. Izlazite u svijet i uspostavite nove veze.

Djevica

Obiteljske stvari dolaze do izražaja, što vam može donijeti stres i možda ste zahtjevniji u intimnim odnosima. Nema ništa loše u oslanjanju na druge kada vam trebaju. Ne morate se boriti sami. Zapamtite da uvijek postoji rame za plakanje.

Škorpija

Financije dolaze na vidjelo, potičući vas da počnete štedjeti. Možda je vaša trenutna financijska situacija dobra, ali želite osigurati sebe kako biste mogli pobjeći na udaljenu destinaciju i udaljiti se od svega.

Strelac

Po prvi put nakon nekog vremena postajete nježni i otvoreni za dublje upoznavanje. Konačno ćete moći razumjeti svoje emocije tijekom ovog punog Mjeseca, što vam omogućava da govorite iz srca i slijedite ono što želite bez oklijevanja.

Jarac

Napravite korak unatrag i pogledajte stvari iz druge perspektive. Prostor za razumijevanje situacija i odnosa pomoći će vam da vidite stvari kristalno jasno. Ponekad je potrebno malo vremena da se ohladite i razmislite prije nego što donesete odlučujuće korake. Dajte si vremena prije nego što donesete bilo kakve konkretne odluke.

Vodolija

Mesečeva svetlost vas tera da se setite ko ste (i ko želite da budete). U protekloj godini vaši ciljevi i nade su evoluirali. Univerzum sada proverava da vidi koliko ste odrasli. Uverite se i sami da vam se sviđa kuda ste krenuli. Ako to uradite, nastavite!

Ribe

Do velikih promena na poslu može doći tokom punog Meseca, što otežava vaš posao. Pazite da ne preuzmete sve na sebe. Ako ne možete da idete u korak sa zadacima koji se stalno gomilaju, zatražite pomoć.

Izvor: Sensa