LJUBAVNI HOROSKOP ZA AVGUST: “Raku donosi životni preokret, a Lav ima susret s prošlom ljubavi” …

Istražite šta ljubavni horoskop predviđa za vas tokom avgusta:

Ovan: S ljubavnim partnerom možete očekivati poboljšanje odnosa ako otvoreno razgovarate o svojim potrebama i osećanjima.

Slušajte partnera i budite spremni na kompromis kako biste izgradili jaču vezu. Ako ste slobodni, budite hrabri i izrazite svoja osećanja prema osobi koja vam se dopada.

Bik: Ljubavni odnosi mogu imati uspone i padove. Upoznaćete nekoga sa kim osećate posebnu povezanost, ali budite oprezni kako ne biste bili povređeni.

Radite na prevazilaženju starih obrazaca i ograničenja kako biste izgradili stabilnije veze.

Blizanci: Vaši partnerski odnosi zahtevaju više pažnje i balansa. Razgovarajte otvoreno i mirno kako biste prevazišli nesuglasice. Samci će imati priliku da upoznaju nekoga posebnog.

Budite otvoreni za nove veze i upoznavanje novih ljudi.

Rak: Vaš ljubavni život prolazi kroz neočekivane promene. Neka prijateljstva mogu se završiti, ali će se možda pojaviti neka nova osoba koja će biti važna u vašem životu.

Budite otvoreni za nove iskustve i rast u ljubavi.

Lav:Devica: Vaš ljubavni život će biti dinamičan i pun pozitivnih događaja. Međutim, možda ćete se suočiti sa distancom u svojim odnosima. Bilo da je reč o fizičkoj ili emocionalnoj distanci, to može predstavljati test za vaše veze.

Važno je da budete svesni koliko ste spremni uložiti u održavanje i uspostavljanje novih veza.

Vaga
Vaše emocije će postati prioritet tokom ovog perioda. Ljubavni odnosi, porodični odnosi i prijateljstva privući će vašu pažnju. Obratite pažnju na one koji vam posvećuju pažnju i pokazuju da im je stalo.

Bitno je da budete svesni svoje uloge u ovim odnosima i kako dajete i primate ljubav.

Škorpija: Partnerstva mogu doneti izazove povezane sa tradicionalnom podelom uloga. Važno je izbegavati bes, ogorčenost i osvetu. Potrebno je zadržati strpljenje, takt i ojačati sopstvene granice.

Samci se mogu naći u dramatičnim situacijama gde moraju prihvatiti modele odnosa koji im možda nisu najprirodniji. Budite otvoreni za različitosti i spremni na kompromis.

Strelac: U avgustu 2023. ćete se možda suočiti sa iskušenjem koje nikada ranije niste iskusili. Možda će se pojaviti osoba koja vas fascinira i stvara snažnu vezu.

Važno je odoleti ovom iskušenju i ostati veran postojećem partneru.

Budite pažljivi i pažljivi, jer nepromišljeno mešanje u nečiji život može doneti bol i razočarenje.

Jarac: Tokom ovog perioda, suočićete se sa svojim dubokim unutrašnjim snagama i izazovima prošlosti. Ispitivanje prošlih veza biće ključno za razumevanje šta vas je sputavalo i ograničavalo.

Imate snagu da se suočite sa ovim izazovima i da ih prevaziđete.

Samci Jarčevi imaju priliku za samootkrivanje i upoznavanje osobe koja će im pomoći u ličnom razvoju.

Vodolija: Fokusirajte se na iskrenu komunikaciju i takt u odnosima. Važno je da izrazite svoja osećanja i potrebe i da budete pažljivi prema drugima.

Samci se mogu suočiti sa samorefleksijom koja može dovesti do kritike i grubosti.

Obratite pažnju na način na koji utičete na druge i kontrolišete svoje emocije.

Riba: Vaš ljubavni život biće pun događaja i intenzivnih emocionalnih iskustava. Važno je zadržati širu perspektivu i biti svestan sebe, svojih osećanja i reakcija.

Budite svesni potencijalnih sukoba u odnosima i procenite da li su ti odnosi zdravi za vas.

Neke Ribe će imati i prilike za samouvide i prepoznavanje ograničavajućih obrazaca.

Izvor: Sensa