Ljubomora nema mjesta kod mudre žene koja zna da život ne ovisi o muškarcu !

Ne treba joj brinuti o njihovim odnosima, čitati njegove poruke i pitati se zašto je kasnio, gdje je bio i druga pitanja. Ona ima povjerenje i ne sumnja u njega.

Ona ne provjerava partnerove profile na društvenim mrežama – Nije opterećena ljubomorom, jer je dovoljno zrela da ne sumnja. Ono što je važno za nju je ono što postoji između nje i muškarca u stvarnom životu. Radi na osobnom razvoju; Svjesna je da je potrebno uložiti napor da bi se postigao prosperitet i nikada ne zaboravlja to.

Ona shvaća da život nije isključivo ovisan o muškarcu – Žena s jasnim uvidom u svoju vrijednost i prioritete ne zaboravlja to ni jednog trenutka, a istovremeno voli svog partnera, ne gubeći sebe u vezi. Ne odbacuje svoju individualnost i ne žrtvuje svoj život zbog ljubavi.

Ona ne skriva svoja osjećanja – Bez obzira jesu li pozitivna ili negativna, neće ih tajiti ili skrivati. Muškarac treba računati s njenim osjećajima i poštovati ih. Mudra žena neće biti stidljiva i godinama razmišljati prije nego što izrazi svoje misli muškarcu.

Zrela žena neće skrivati istinu – Njoj to nije potrebno, nema potrebu bježati od nečega. Ona neće riskirati gubitak povjerenja između sebe i svog partnera. Priznaje svoje pogreške; Mudra žena neće skrivati greške. Ako je nešto krivo učinila, neće izbjegavati razgovor o tome, neće se skrivati. Ona će priznati pogrešku i ispraviti je.

Voljena je od svog muškarca – Muškarac se prema takvoj ženi osjeća privučenim, bez brige i ne sumnja u njenu ljubav prema njemu. U takvim odnosima sve je jednostavno, jasno i razumljivo. Traži podršku; Zrela žena u odnosima neće skrivati da joj treba podrška. Zamolit će muškarca da joj pomogne riješiti problem.

Izvor: infopult.info