Majka sedmoro djece otkriva: “Djeci dopuštam da jedu rukama i rijetko se kupaju” …

Dok nekim ženama majčinstvo dolazi lako kao od šale, za druge majke može biti izazovan put.

Konstansina deca vole jesti rukama, ne pridržavaju se redovnog kupanja i ponekad se ponašaju neobuzdano. S obzirom da ih ima toliko, možda ovo i nije toliko neuobičajeno. No, za razliku od većine koji nastoje prikriti pravu istinu i predstaviti svoje živote savršeno uređenim, ova influenserka ne filtrira stvarnost već otvoreno i bez zadrške priča o svom životu.

“Nazivam to modernom porodicom, a o tome pišem na svom blogu. Mi žene radimo kao i muškarci, ali nas 90% obavlja kućne poslove, što znači da jednakost nije baš donela mnogo dobra za nas žene. Često smo samo još umornije. A osim toga, ne želim živeti u bedi ako prestanemo raditi”, nedavno je napisala kontroverzna blogerka.

Inače, ovu simpatičnu damu zovu i “anti-influenser”, zbog toga što je potpuno drugačija od ostalih mami na Instagramu, ali joj zbog toga ne nedostaje popularnosti – religozno je prati pola miliona ljudi, a u rodnoj Australiji imam status zvezde.

Ona je priznala i kako joj polazi za rukom da izdrži dinamičan, često i stresan tempo života sa sedmoro dece. Naime, Konstans svako veče nakon što decu smesti u postelju konzumira alkohol, i kaže da je to jedini način da izdrži teror s akojim je suočena.

“Stvarno verujem da su žene hrabre i fantastične, i smatram da bi trebalo da budu lideri u mnogim oblastima, te da bi matrijarhat trebalo da se promoviše širom sveta. Mislim da me ljudi cene jer prikazujem stvarnost života. Nisu svi trenuci savršeni, a priče nemaju uvek srećan završetak. Nadam se da mojim iskrenim pristupom pomažem ljudima da se bolje osećaju u svojoj koži”, dodala je ona.

Izvor: pult24.info