ASTRO PONEDELJAK: Bikovi tokom ovog dana imate dobru sposobnost za dogovaranje i komunikaciju sa poslovnim partnerima i saradnicima, Rakovi obratite pažnju na preveliku posesivnost prema voljenoj osobi…..

Šta zvezde poručuju poslednjeg dana jula…

OVAN: Poslovni dan može biti obeležen pojačanim tenzijama i napetim situacijama. Preporučuje se da se ne upuštate u rasprave i konflikte. Pokušajte održati mir i kontrolu nad situacijom. U emotivnom segmentu, partner može zahtevati više pažnje i ljubavi što može izazvati neki pritisak na vas.

BIK: Tokom ovog dana imate dobru sposobnost za dogovaranje i komunikaciju sa poslovnim partnerima i saradnicima. Otvaramo mogućnost za pokretanje zanimljivih poslovnih projekata. U emotivnom segmentu, moguće su napetosti u porodičnim odnosima. Preporučuje se prilagoditi se bolje osobama s kojima živite.

BLIZANCI: Moguće je da će vam biti teško zadržati smirenost u nekim situacijama. Vašem okruženju može dominirati nervoza i svađalačko ponašanje. Trudite se da ostanete mirni koliko god je to moguće. U emotivnom segmentu, partner možda neće razumeti vaše promene raspoloženja.

RAK: Pred vama se otvaraju neke dobre poslovne mogućnosti. Nemojte oklevati, vredno je iskoristiti ove prilike. Možda ćete biti zabrinuti zbog finansijskog aspekta i mogućih većih troškova.

LAV: Dan obećava smirenost, stabilnost i dobre odluke. Imate priliku stupiti u kontakt sa značajnim poslovnim saradnicima ili osobama koje mogu imati veliki uticaj na vašu budućnost u poslovnom segmentu. U emotivnom segmentu, dan je povoljan za ozbiljne razgovore s partnerom.

DEVICA: Danas ćete biti uporni u ostvarivanju svojih ciljeva i dobro se snalaziti u obavljanju obaveza. Imate sposobnost lako ispraviti eventualne greške ili će vam kolega ukazati na sitnije probleme s papirologijom. Budite pažljivi da sentimentalnost ne nadvlada razum i da ne donesete odluku o kontaktu s bivšim emotivnim partnerom impulsivno.

VAGA: Promene koje se dešavaju u poslovnom segmentu idu vam na ruku i imate priliku dobro zaraditi ili obaviti povoljne kupovine. U emotivnom segmentu, razmišljate o nekoj osobi i nadate se da ćete se s njom videti ili ostvariti komunikaciju vrlo brzo.

ŠKORPIJA: Možda ćete se suočiti s manjim problemima u poslovnim saradnjama. Razmislite o prilagođavanju trenutnoj situaciji umesto da pokušavate drugu stranu ubediti u svoje gledište. U emotivnom segmentu, može doći do manjih trzavica jer smatrate da partner previše pokušava kontrolirati vaš život.

STRELAC: Očekuje vas povećana količina obaveza koja može donekle poremetiti vaše planove. Fokusirajte se na ono što se od vas zahteva sada, a ostavite realizaciju svojih ideja za neki drugi dan. Možda ćete primetiti jake signale od nekoga ko je zainteresovan za vas.

JARAC: Danas ćete imati bitan razgovor za koji je potrebna dobra priprema. Pokažite samouverenost i samopouzdanje jer su ovo odlični momenti za postizanje dogovora. Imate bolju komunikaciju sa voljenom osobom, a slobodni će imati mogućnost za lepo flertovanje.

VODOLIJA: Okolnosti u poslovnom segmentu su uglavnom na vašoj strani. Kolege vam daju podršku i pomoći će vam ukoliko bude potrebe. U emotivnom segmentu – nešto napetiji odnosi sa voljenom osobom. Potrebno vam je više takta i smirenosti u nastupu.

RIBE: Odlične šanse da ostvarite značajan kontakt ili da sa nadređenim pokrenete pitanja koja su vam bitna. Ne ustručavajte se da porazgovarate o onome što vas interesuje. U emotivnom segmentu – mnogo komunikacije sa suprotnim polom. Flertovanje.

Autor horoskopa: Olga Savić

Izvor:prva.rs