MARIJA ŠERIFOVIĆ naručila ĆEVAPE pa ZAPOMAGALA: “BOŽE, POMOZI!”

Nakon što je najavila koncert u Zenici, Marija Šerifović se odlučila posjetiti i Sarajevo.

Naime, Marija Šerifović juče je bila u Zenici gdje je na zvaničnoj konferenciji za medije u Gradskoj areni “Husejin Smajlović” najavila da će svojim nastupom uvesti Zeničane i Zeničanke u novogodišnju noć.

Ubrzo nakon toga na svom Instagram storyju podijelila je snimak ćevapa uz opis “Bože pomozi”, a poslije je sa svojim fanovima podijelila da je u Sarajevu, gdje uživa u šetnji Baščaršijom dok ispija sok od borovnice.

Tom prilikom, snimala se ispred džamije Ferhadija, dok se u pozadini čula pjesme “Ah, meraka u večeri rane” u izvedbi Šabana Šaulića. Nedugo nakon toga, javila se iz hotelske sobe jednog od hotela u centru grada, gdje je poručila svom menadžeru Braci Berberoviću da joj se mnogo sviđa sok od borovnice kojeg su tu noć kupili u jednoj slastičarni, prenosi Avaz

Inače, Marija je i ljetos boravila u glavnom gradu BiH, gdje je svratila nakon svoje posjete Zenici gdje je pokazala humanu stranu i pomogla mladom Zeničanu Mustafi Hrustiću da ponovo živi u kući i dobije posao.

Podsjećamo, Marija je nedavno objavila svoj novi album “Dolazi ljubav”, a uskoro planira i svoju regionalnu turneju. Osim u Zenici, Marija je nedavno najavila i koncert u Zagrebu, gdje je u 24 sata prodala više od 5.000 ulaznica.