Najpopularniji RUSKI ASTROLOG predviđa: Ova dva znaka će imati sjajne finansije u avgustu! …

Priznati ruski astrolog, pisac i publicista Pavel Globa često dijeli različite astrološke prognoze, a javnost uživa u zabavi i uzbuđenju koje donose njegova predviđanja. Njegove prognoze su jasne, kratke i često se pokazuju točnima!

Ovog puta, istakao je dva znaka Zodijaka koja će doživjeti nevjerojatnu sreću s financijama u avgustu. Pa, hajde da vidimo o kojim znakovima je riječ!

LAV: Ovo je mjesec kada vas očekuje veliki, neočekivani dobitak, možda nasljedstvo od udaljenog rođaka ili rješavanje nekog starog spora u vašu korist.

Uspjet ćete riješiti stari dug, a očekuju vas i brojne pogodnosti poput poklona, velikih popusta, možda će vas netko neočekivano počastiti ili ponuditi besplatno putovanje…

ŠKORPIJA: Očekujte povišicu ili veliki bonus na poslu. Ovo će biti mjesec kada ćete se posebno istaknuti na poslovnom planu, a to neće proći nezapaženo.

Napokon će se ostvariti nagrade za vaše prethodne projekte i dobre ideje, a stanje na vašem bankovnom računu u avgustu bit će znatno poboljšano.

Izvor:prva.rs