Najradostniji trenutak u avgustu 2023. za vaš znak …

Kako avgust 2023. počinje pod retrogradnom Venerom u Lavu, jasno je da se više ne možete sakriti od istine. Iako možda imate ideju kako bi vaš život trebalo da izgleda, ako to nije vaša svrha – to se jednostavno neće desiti.

Bez obzira koliko se trudite, ako vam to nije namenjeno, ne možete učiniti ništa.

Kada shvatite da univerzum ima daleko bolje planove za vas nego što možete da zamislite, konačno ćete osloboditi sve ideje koje su vas držale u uverenju da morate da patite i iscrpljujete se kako biste izgradili život koji volite. Umesto toga, trebate samo da pustite.

Prekinite sa preteranim trudom i zapamtite da zaslužujete život pun lakoće i radosti.

Dva puna Meseca u avgustu 2023. godine podržavaju vas da odbacite ideje o mučeništvu i stvorite prostor za nešto novo.

Najsrećniji trenuci u avgustu 2023:

OVAN: Najsrećniji dan: sreda, 25. avgust 2023.

Tokom avgusta 2023, osjećate pozitivnu energiju koja vas pokreće ka ekspanziji i rastu. Vaš život dobija značajno osvježenje i jasniju svrhu. Počinjete razvijati nove veze i obnavljate kontakte sa starim prijateljima koje niste vidjeli dugo vremena.

Pun Mesec u Vodoliji naglašava važnost različitih odnosa i povezanosti u vašem životu. Ovo će vam omogućiti novi pogled na život i pomoći da se uskladite sa srećom i obiljem koje želite stvoriti.

BIK: Najsrećniji dan: petak, 11. avgust 2023.

Kada se osjećate ispunjeno i povezano sa svojim ciljevima, donosite mudre odluke koje oblikuju vaš život. Ovo vam daje osjećaj utemeljenosti i fokusiranosti, otvarajući prostor za prisutnost u svim aspektima vašeg života.

Pun Mesec u Vodoliji aktivira vaš sektor karijere, otkrivajući što je došlo do punog kruga i što zahtijeva veću pažnju. Može biti vrijeme za preuzimanje rizika ili odabir nekonvencionalnog puta. Zapamtite, život koji želite može biti pronađen na neočekivanom mjestu, stoga se ne bojte probati nešto novo; to vas može dovesti do svega što ste oduvijek željeli.

BLIZANCI: Najsrećniji dan: četvrtak, 3. avgust 2023.

Sreća je uz vas u avgustu 2023, dok pun Mesec u Vodoliji obasjava vaš život. Ovaj mjesec donosi teme putovanja, avantura, učenja i duhovnosti, otvarajući mogućnost da prihvatite život na drugačiji način nego što ste ikada zamišljali.

Vaša promjenjiva priroda omogućuje vam da promijenite smjer svog puta. Cijela svrha života je stalno rast i učenje, tako da uvijek tražite veći smisao i svrhu u svom životu. Samo zato što idete putem koji niste očekivali, ne znači da radite nešto pogrešno; uz univerzum na vašoj strani, sigurno ćete pronaći ono što tražite.

RAK: Najsrećniji dan: subota, 19. avgust 2023.

Avgust vam donosi darovanje punog Mjeseca u Ribama, koji obasjava vaš sektor sreće. Ovo je drugi puni Mjesec u ovom mjesecu, što ga čini posebno izuzetnim. Bez obzira na izazove i promjene koje prolazite, imate sposobnost da vidite sreću i prilike koje vas okružuju.

Očekujte putovanja, avanture i nove prilike za rast. Ovo također potvrđuje da je vaš put vrijedan i da ste tamo gdje vam je suđeno da budete sada.

LAV: Najsrećniji dan: petak, 18. avgust 2023.

Ovog avgusta 2023, Lavovi su fokusirani na usklađivanje sa svojom pravom svrhom. Žele više od svog života i rade na tome da ostvare strast, povezanost i pravo značenje. Vaša karijera je u centru pažnje kako Uran kreće retrogradno kroz vaš sektor karijere.

Uran djeluje kao veliki buditelj, a Bik vam pomaže da analizirate osnove vaše karijere. Umjesto da se osjećate prisiljeni dokazivati se, predahnite i razmislite o tome što je dobro i što daje smisao vašem životu. Kako se više uskladite sa svojim osjećajima i željama, osjećat ćete se sretniji i ispunjeniji.

DEVICA: Najsrećniji dan: četvrtak, 24. avgust 2023.

Avgust 2023 pruža Vam priliku da otkrijete sreću i blagoslove koji su možda već oko vas. Sreća ne ovisi o tome što ste postigli, već o vašoj sposobnosti da se povežete sa sobom i osjećajima. Kako Uran počinje retrogradno kretanje kroz znak Bika, vaš sektor sreće će biti obasjan, no ovaj period će se više odnositi na refleksiju nego na direktnu akciju. To će vam pomoći u osobnom rastu i povezivanju sa višim smislom života. Shvatite da niste propustili prilike, već da je svaki put koji niste odabrali bio blagoslov.

VAGA: Najsrećniji dan: subota, 26. avgust 2023.

Na početku avgusta 2023, možda ćete se osjećati napeto i suočavati s refleksijom i transformacijom. Međutim, ovo može donijeti korist. Ako ste radili na sebi i otvoreni za rast, možda ćete osjetiti da mir i blagostanje nisu daleko. Dok puni Mjesec u Ribama raste tokom mjeseca, odmorite se i opustite. Nema potrebe stalno se truditi da transformirate nešto u svom životu. Ponekad su male stvari najvažnije, a važno je shvatiti da ne trebate iscrpljivati sebe kako biste stvorili male trenutke sreće.

ŠKORPIJA: Najsrećniji dan: nedjelja, 20. avgust 2023.

Avgust 2023 donosi vam novo sjajno poglavlje u karijeri, dok se rađa mladi Mjesec u Lavu. Iako je Venera još uvijek retrogradna do početka septembra, to neće spriječiti novi napredak u vašoj karijeri. Budite otvoreni da prihvatite sve što je dobro, bez previše analiziranja. U životu neće uvijek sve biti potpuno gotovo, ali to ne znači da morate odlagati odluke.

Preuzmite kontrolu nad svojim životom i donosite odluke koje želite za sebe. Vaša karijera će dobivati podsticaj, ali zapamtite da ste vi ti koji možete stvoriti život o kojem sanjate. Ne čekajte na nešto da se dogodi, već djelujte i ostvarite svoje ciljeve.

STRELAC: Najsrećniji dan: sreda, 16. avgust 2023.

Da biste došli do života koji vam je namenjen, prvo morate proći kroz sve ono što nije. Otkako je Venera započela svoje retrogradno putovanje u Lavu, inspirisani ste da pogledate da li je sve što ste izabrali deo života koji želite da živite ili ste, umesto toga, krenuli drugim putem i nehotice završili negde gde vam ne odgovara. Sloboda koju tražite nije samo sposobnost da radite šta god želite, već i da živite u svojoj autentičnoj istini.

Iako je ovaj period bio prožet izazovima, nada se vraća u avgustu 2023. kada svane mlad Mesec u Lavu i aktivira vaš sektor sreće. Promena je na pomolu; ovoga puta dolazi u izobilju, novim iskustvima i avanturama. Prihvatite lekcije kada stižu da biste u potpunosti prešli na svoje blagoslove.

JARAC: Najsrećniji dan: nedelja, 27. avgust 2023.

Kada radite ono što želite, često zaboravite da se uverite da je to sve što vam treba. Mars, planeta akcije i ambicija, prelazi u poslušnu Vagu u avgustu 2023., bacajući svetlo na vaš sektor karijere i terajući vas da gledate na stvari drugačije. Sve je ovo deo značajnije promene koja će vam pomoći da shvatite da bez obzira koliko uspeha u karijeri ostvarite, to ne znači da ćete imati ispunjen život.

Vaga takođe vlada ravnotežom, a u ovoj oblasti vašeg života nije u pitanju samo ono čime se bavite profesionalno već i ceo život. Ovo je vaša šansa da shvatite da je sreća koju tražite u učenju kako da date vreme i energiju stvarima u vašem životu koje vam najviše koriste. Dok to radite, stvorićete više prostora za sreću i radost.

VODOLIJA: Najsrećniji dan: nedelja, 27. avgust 2023.

Kada se osećate osnaženim, automatski donosite odluke koje su u skladu sa vašim višim Ja. Koliko god vam retrogradna Venera donela pauzu i još bolju refleksiju u vašem romantičnom životu, to je samo jedan deo transformacije kroz koju se krećete. Deo onoga što se trenutno dešava jeste da učite o balansu između negovanja korena i širenja krila. Kako se Mars vraća u Vagu, aktivirajući vaš sektor sreće tokom avgusta 2023., ovo možete da vežbate.

Ponekad osećate kao da morate da birate između toga da krenete na svoj nezavisni put ili da dobijete negu i podršku koju tražite. Međutim, to je bila samo iluzija. Nikada niste morali da birate, već samo naučite da primate sve što vam je potrebno verujući da je to i ono što ste uvek zaslužili.

RIBE: Najsrećniji dan: nedelja, 27. avgust 2023.

Imate sve u sebi da biste uspeli i morate naučiti da to iskoristite umesto da sumnjate u sebe. Sumnja u sebe ili osećaj da nemate šta je potrebno da ostvarite svoje snove često vas najviše muče. Delimično, to je zato što su vaši snovi često mnogo veći od drugih, ali i zato što vam je lakše da živite u snu umesto da smišljate kako da kreirate korake da ga ostvarite.

Sve ovo je počelo da se menja kako je Saturn prešao u vaš znak ranije ove godine; međutim, u avgustu 2023., kada Mars ulazi u Vagu, aktivirajući vaš sektor transformacije, konačno ćete se osećati kao da imate samopouzdanje koje vam je potrebno.

Ne samo da Mars upravlja akcijom i ambicijama, već vam takođe pomaže da se osećate sigurnije i samopouzdanije u suočavanju sa životnim izazovima i onim što je potrebno da biste živeli život svojih snova. U Vagi ćete pronaći izvanrednu ravnotežu i stabilnost u kretanju kroz ovaj period transformacije, što će potvrditi da je bezbedno preuzimati rizike neophodne da biste ostvarili svoje snove.

Izvor: Love sensa