NAREDNE SEDMICE: Blizanci vaša samouverenost vas može sprečiti da pozovete osobu koja vam se dopada.

Pročitajte nedeljni horoskop od 14. do 20. avgusta 2023. godine.

OVAN

Posao: Ovonedeljni poslovni planovi vam idu glatko, a to ima pozitivan uticaj i na vašu finansijsku situaciju. Sada je pravi trenutak da se stvari postave na svoje mesto.

Ljubav: Ovog puta, važniji problemi pretežu u odnosu na emotivne. Nažalost, partner ne iskazuje razumevanje. U ljubavi neće ići glatko ove nedelje.

Zdravlje: Stanje zdravlja je stabilno.

BIK

Posao: Nemojte gubiti nadu ako su vam prihodi naglo smanjeni. Trenutni trend neće se nastaviti u istom pravcu, pa se ne obeshrabrujte zbog privremenih aspekata koji vam trenutno nisu naklonjeni.

Ljubav: Jedna posebna osoba i dalje budi u vama osećanja koja su jedinstvena, ali još niste spremni da na to reagujete.

Zdravlje: Mogući bolovi u leđima.

BLIZANCI

Posao: Vaši poslovni planovi napreduju dobro i imate povoljan trenutak za daljnje investicije. Važno je da budete obazrivi i dobro informisani, ali ne oklevajte da preuzmete rizik. Ponekad je rizikovanje ključ za postizanje uspeha.

Ljubav: Vaša samouverenost vas može sprečiti da pozovete osobu koja vam se dopada. Možda je vreme da preduzmete prvi korak.

Zdravlje: Vaše zdravstveno stanje je zadovoljavajuće.

RAK

Posao: Važno je da obratite više pažnje na svoje obaveze kako ne biste privukli nezadovoljstvo šefa. Postoji dovoljno vremena da sredite neke detalje i poboljšate situaciju.

Ljubav: Na predstojećoj zabavi imate mogućnost da upoznate veoma interesantnu osobu. Ako se dogodi da vam nešto poremeti planove, nemojte gubiti nadu.

Zdravlje: Vaše zdravstveno stanje je zadovoljavajuće.

LAV

Posao: Vaš poslovni plan napreduje solidno, i imate jasnu predstavu o svojim kvalitetima koji vam mogu pomoći da napredujete i dostignete višu poziciju.

Ljubav: Vaš partner možda nije sklon deljenju mnogih stvari sa vama, što može stvoriti osećaj tajanstvenosti. Ova situacija vas može dovesti do nelagodnosti.

Zdravlje: Primetan je porast tenzije. Preporučuje se da se posvetite tehnikama opuštanja kako biste održali ravnotežu.

DEVICA

Posao: Niste skloni očajavanju, čak i kada se suočavate sa jakim negativnim trendovima. Vaš stav ostaje pozitivan, bez obzira na teškoće, jer ste svesni svoje sposobnosti da se izborite sa svim izazovima.

Ljubav: Problemi koje vaš partner trenutno prolazi utiču na vas. U ovakvim trenucima, opuštanje i iskreni razgovor predstavljaju najbolje rešenje za očuvanje vašeg odnosa.

Zdravlje: Osećate se preumorno. Preporučuje se da pronađete vreme za odmor kako biste obnovili svoju energiju.

VAGA

Posao: Vaša finansijska situacija se postepeno poboljšava iz različitih izvora, i nema značajnih gubitaka. Sve ide dobro i trebalo bi da tako i ostane. Sada je vreme za smišljanje novih planova.

Ljubav: Osećate se izvanredno kada ste u blizini Ovna, ali istovremeno niste sigurni kako da se nosite sa ovom situacijom.

Zdravlje: Povećavate intenzitet treninga kako biste poboljšali svoje zdravstveno stanje.

ŠKORPIJA

Posao: Čini se da kolege nedovoljno razumeju vaše trenutno stanje. Pokušajte da unapredite ovu situaciju u kojoj se trenutno nalazite.

Ljubav: Iako ste zaljubljeni, odbijate čak i sebi da priznate tu istinu.

Zdravlje: Preporučuje se povećanje fizičke aktivnosti kroz redovno vežbanje kako biste održali svoje zdravlje.

STRELAC

Posao: Ukoliko radite u privatno imaćete odlične poslovne mogućnosti, pa ih iskoristite u narednom periodu.

Ljubav: Ako ste usamljeni ne morate da očajavate, jer se uviđa promena koja vam sledi još u toku današnjeg dana.

Zdravlje: Srčana aritmija.

JARAC

Posao: Kao da baš vi morate da radite sve što vam kažu. Idite na odmor. A nakon odmora razmislite šta zapravo želite od sebe i od drugih, bilo da su oni podređeni ili nadređeni vama.

Ljubav: Niste zainteresovani za emotivni život. Vaš ljubavni odnos više nije film, sada je španska serija.

Zdravlje: Dobro se osećate.

VODOLIJA

Posao: Poslovni planovi vam idu od ruke ove nedelje, što svedoči i stanje na vašem bankovnom računu. Vreme je da iskoristite ove povoljne okolnosti.

Ljubav: Parnter vas i dalje tu za vas i vaša najveća podrška šta god da se dešava. Vi ste srećni zbog toga.

Zdravlje: Dobro se osećate ove nedelje.

RIBE

Posao: Niste u mogućnosti da birate sa kim ćete da sarađujete ali isto tako ni aranžmane koji vam se dostavljaju. Ne očajavajte, jer vam sledi odličan period.

Ljubav: Pojačana tenzija u braku može biti danas pogubna za vas. Pokušajte da budete otvoreniji prema sebi I priznate slabosti koje bi mogli da prevaziđete u narednom periodu.

Zdravlje: Nesanica.

Izvor:luftika.rs