“NE POSTOJE hladne žene – postoje samo žene koje su umorne od čekanja TOPLINE od muškarca”…

Mnogi misle da su žene postale hladne i bezosjećajne lutke kojima nije stalo ni do koga. Istina je da žene nisu hladne i bezosjećajne, samo su se umorile da čekaju nježnost i toplinu od muškarca.

Ako ste jedna od ovih žena onda želim da vam kažem jednu stvar. Prestanite čekati da vam muškarac pokloni svoju ljubav. Poklonite same sebi ljubav koju zaslužujete.

Volite sebe, razmazite sebe. Naučite da se nosite sa svojim emocijama. Plačite kad vam se plače i smijte se glasno kada ste srećne. Ne čekajte da neki muškarac obrati pažnju na vas jer će se pravi muškarac pojaviti onda kada budete spremni.

Vjerujte u sebe, vjerujte u svoju snagu jer ćete samo tako osjetiti istinsku sreću. Nemojte se zamarati svojim izgledom i truditi se da budete savršene spolja. Biti savršen je nemoguće.

Zato se trudite da radite na sebi i svom duhovnom stanju jer je to ono što je najvažnije i što svaki muškarac cijeni. Počnite raditi na sebi već danas. Neće biti lako, ali će se vaš trud isplatiti.

Prestanite raditi stvari koje ne volite i koje drugi očekuju od vas da radite. Počnite raditi ono što volite i što vas ispunjava. Zapamtite da je idealan partner onaj koji vas prihvata i pored kojeg možete biti ono što jeste.

Idealan muškarac je onaj koji će prihvatiti sve vaše mane i nesavršenstva isto kao što prihvata sve vaše vrline, a takvog muškarca možete osvojiti samo ako budete ono što jeste.

Tek kada budete ono što želite biti moći ćete privući muškarca kakvog želite. Tek tada ćete pored sebe moći imati nekoga ko će svojom toplinom i nježnošću zagrijati vaše srce i dušu.

Tek kada budete ono što jeste moći ćete naći muškarca koji će ići sa vama ruku pod ruku kroz sva iskušenja i prepreke koje život stavi pred vas.

infopult.