NEZABORAVNO GEJ VJENČANJE SRBINA i HRVATA u ŠPANIJI: Lepa Brena u centru pažnje..

Lepa Brena nastupila je na gej vjenčanju Srbina i Hrvata u Španiji, tačnije na Palma de Majorci, a Telegraf je došao do ekskluzivnih snimaka sa veselja na kojem je balkanska diva napravila potpuni DAR-MAR.

Brena je bila specijalna gošća, a kada je ona kročila na scenu u dugoj haljini i zapjevala prve taktove svojih hitova – nastala je opšta ludnica.

Ona je, na veselje došla na poziv Beograđanina, koji godinama gradi karijeru u modnoj industriji, a koji se vjenčao sa hrvatskim arhitektom.

Kako je kročila na scenu u dugoj haljini i zapjevala svoj hit “Boliš i ne prolaziš”, a atmosferu je digla i svojim performansom, odnosno plesom.

Brena je zatim nastavila da ređa svoje hitove, a sudeći po snimcima do kojih smo došli, njen dolazak bio je pravi pogodak.

Inače, stilista koji je rođeni Srbin od malih nogu voli Brenu i želja mu je bila da mu baš ona zapjeva na vjenčanju, prenosi “Kurir”. Kompletna ekipa u Španiji ostaje šest dana, a pjevačica je odsjela u luks hotelu gdje noć košta 500 eura.

Brena je na Palma de Majorku stigla u društvu dobre drugarice, a sinoć je, veče pred ceremoniju sklapanja braka, održana i žurka zagrijavanja.

https://www.telegraf.rs/jetset/vesti-jetset/3762548-lepa-brena-napravila-haos-na-gej-vencanju-srbina-i-hrvata

(Telegraf.rs)