“NOVAC se ‘lijepi’ za NJIH” – Tri znaka horoskopa koji imaju najviše šanse za “dobitak na lotou”…

Neki znakovi horoskopa imaju više sreće nego drugi, proverite jeste li među njima.

Strelac: Strelci su rođeni dobitnici, bilo kad je reč o primanju poklona ili bacanju kockica ili igrama na sreću. Kod njih postoji prirodna lakoća, a s obzirom da ih krasi neverovatan optimizam, ne plaše se klađenja naveliko i rizikuju sve.

Njihova smelost se redovno nagrađuje milošću loto bogova i begom iz strašnih nevolja. Divna stvar u vezi s ovim neočekivanim dobicima je to što ovaj vatreni znak voli da deli te ako imaju oni – imaju svi oko njih.

Ribe: Ribe su najsrećniji horoskopski znak kad je reč o dobicima u igrama na sreću. One su prošle godine osvojile više dobitaka na lutriji od bilo kojeg drugog znaka, odnosno 11,6 posto svih dobitaka, piše Daily Mail.

Jarac: Jarcima sreća dolazi kasno i neretko imali teško odrastanje i borbu s autoritetima. Ipak, njihova patnja rađa strategiju i oštro oko za posmatranje i slabosti/prilike.

Najmarljiviji od zemljanih znakova, oni uče sami da stvaraju sreću i rastežu i čuvaju svoj dobitak omogućujući svakom prosperitetu koji nađu da ima dovoljno prostora za ‘razmnožavanje’.

Piše: Krstarica.