NOVI SNIMAK: Albanska pjevačica ušla među fanove i ZAMOTALA SE u srpsku zastavu (VIDEO)

Pjevačica albanskog porjekla, Rita Ora na festivalu u Mađarskoj je nastupala sa srpskom zastavom, da bi se kasnije izvinjavala pravdajući se da je mislila da je u pitanju mađarska zastava.

Naime, tokom nastupa iz publike su Riti Ori dali srpski zastavu, koju je ona tokom izvođenja svojim numera, sve vrijeme držala i u nekoliko navrata se ogrnula njome.

Sada se, naime, pojavio još jedan snimak na kom albanska pejvačica sve vrijeme u publici pjeva ogrnuta srpskom zastavom.

Podsjetimo, albanska pjevačica je, naime, izjavila da joj je srpsku zastavu poklonio dečko iz publike i da u početku nije shvatila kojoj zemlji pripada. Takođe, dodala je da je shvatila da je srpska zastava u pitanju nakon što je napustila scenu.

„Sinoć tokom mog nastupa na SZIN festivalu u Mađarskoj, jedan mladi fan mi je uručio zastavu. Zbog jakih svjetala na bini nisam jasno vidjela čija je zastava bila. Tek kada sam sišla sa bine shvatila sam da je u pitanju srpska zastava, a ne mađarska“.

„Iako cijenim sve svoje fanove iz svih zemalja i kultura, želim da jasno stavim do znanja da sam ponosna Albanka sa Kosova i nikada mi nije bila namjera da ne poštujem svoje nasleđe ili da uznemirim svoj narod ili svoju porodicu“, izjavila je Rita Ora za Klan Kosova.

Rita Ora je i nedavno uzburkala domaću javnost kada je pozirala ispred bilborda koji najavljuje njen novi album, međutim u tom momentu se na reklami pojavio najbolji srpski teniser Novak Đoković i ona je nezadovoljno odmahnula rukom.

(Kurir.rs/Blic)