ŠOKANTNO: Bivša sobarica razotkriva NAJDUBLJE tajne hotelskog života! – JEDNOM GODIŠNJE PROMIJENE POSTELJINU, A ŠTO RADE S BOCAMA VODE ĆE VAS IZNENADITI.(VIDEO)

Tiktokerka Dženiz Ričard iz Kanade podijelila je video u kojem razotkriva sve tajne ugostiteljstva, sticane godinama rada u hotelu. Video je brzo postao viralan na društvenim mrežama, izazivajući zaprepaštenje i iznenađenje.

Prvo što je u snimku savetovala svoje pratioce jeste da ne leže na pokrivaču koji se nalazi na krevetu, jer se ne pere često koliko i posteljina.

“Radila sam u hotelu pre nekoliko godina i željela bih da vam ispričam sve tajne koje možda niste znali. Većina hotela ne pere prekrivače između smena gostiju u sobi. Grozna stvar je što se to radi samo jednom godišnje – ne ležite na njemu, skinite ga”, upozorava.

@janessarichard Spilling some 🍵 as an ex hotel employee! #fyp #pregnant #pregnancy #canadianmamas #momlife #toddlermom #hotelsecrets ♬ Stuck In The Middle – Tai Verdes

Dženiz takođe preporučuje izbegavanje konzumiranja bilo koje tečnosti iz čaša koje su na raspolaganju u sobama.

“Gotovo svaka soba koju rezervišete ima flašu vode za piće i čaše. Ne pijte iz njih, jer se ne mijenjaju sve dok djeluju čisto! Naravno, mijenjaju se ako se vidi da su gosti pili iz njih, ali ako izgledaju kao da ih nisu pipnuli, čekaju sledećeg gosta”, otkrila je Ričard.

Ona takođe ističe da ne bi trebalo da hodate bosi po tepihu, jer iako se redovno usisava, vrlo retko se dubinski čisti. Ipak, opisala je i neke pozitivne strane boravka u hotelu.

“Ako imamo slobodnih soba, možemo vas nagraditi apartmanom ili vam dati bolju sobu bez ikakve naknade. Neki hoteli imaju politiku ‘stopostotnog zadovoljstva’, što znači da ukoliko vam se nešto ne sviđa, kažete menadžeru i dobićete to u svojoj sobi”, govori u videu.

Njen poslednji savjet odnosi se na doručak i na to da možete zamoliti osoblje da vam pripremi obrok paket, koji možete poneti sa sobom, ako ne stižete na doručak na vrijeme.

Ovaj snimak izazvao je reakcije i drugih sobarica, koje su tvrdile da se u njihovim hotelima prekrivači često peru, ali isto tako i da poznaju ugostiteljske objekte u kojima to nije slučaj.

(Kurir.rs/Srbija Danas)