Numerološka analiza: “Otkrivanje prošlog života kroz datum rođenja i način za ispravljanje” …

Prema numerologiji, osobe rođene u periodu između 14. i 22. dana u mesecu pripadaju “karmičkoj zoni”.

To implicira sledeće: u prošlom životu osoba je možda imala izazova i donosila loše odluke, što znači da u sadašnjem životu ima priliku za ispravljanje karmičkih grešaka i rasta duhovne svesti.

Numerološka interpretacija datuma rođenja:

Rođeni 14. u mesecu: U prošlom životu možda su bili previše pohlepni. Danas trebaju raditi na ispravljanju grešaka iz prošlih života i pridržavati se umerenosti.

Rođeni 15. u mesecu: U prošlosti su možda napravili ozbiljne greške, čak i sklopili pakt sa Đavolom, prodavši mu dušu. Sada imaju izbor da se okrenu ka svetlu i dobru ili ostanu na tamnoj strani.

Rođeni 16. u mesecu: U prošlom životu su možda uništavali sve što im je došlo do ruku. Danas im je sudbina da popravljaju porušene mostove i stvaraju harmoniju.

Rođeni 17. u mesecu: U prošlom životu su bili gladni slave i krali su tuđe ideje. Kao kaznu, u ovom životu neće postići velike uspehe, ali mogu naći svoj put ka iskrenom izražavanju i autentičnosti.

Rođeni 18. u mesecu: U prošlosti su možda bili prevaranti, pa je njihov zadatak u ovom životu da ostanu na strani istine i integriteta.

Rođeni 19. u mesecu zloupotrebljavali su svoju moć i ovlašćenja, stoga će u sadašnjem životu morati strogo da poštuju pravila.

Rođeni 20. u mesecu u prošlom životu su bili glavni grešnici. Numerologija kaže da u ovom životu moraju biti tradicionalisti koji poštuju porodicu.

Rođeni 21. u mesecu u prošlom životu su izdali svoju domovinu. Zato im numerologija savetuje da u sadašnjem životu budu verni svojoj zemlji.

Rođeni 22. u mesecu imaju tešku karmu povezanu sa decom – gde su bili grubi prema najmlađim, zato u sadašnjem životu moraju da to nadoknade.

Izvor: Stil