“OTAC SAM, ŠTA SAM DRUGO MOGAO DA URADIM”: Ispovijest čovjeka čija je kćer bila žrtva ucjene putem snimaka, nakon što ju je šurak Albanac napao seksualno.

Otac devojke koju je si*ovao ujak Albanac ispričao je kako je došlo do u**stva.

U grčkom gradu Volosu uhapšen je muškarac (50) zbog ubistva šuraka Albanca (33), a u policiji je ispričao kako i zašto je došlo do zločina.

“Povredio mi je dete, ja sam otac, šta sam drugo mogao da uradim”, ispričao je muškarac koji je priznao ubistvo, dodajući da je shvatio da nešto nije u redu kada je ćerka (18) počela sve češće da mu traži novac. Takođe je bio i obavešten da postoji problem oko plaćanja stana u kom je bila njegova ćerka dok je studirala. Razlozi koji su pomenuti su ga naveli da razgovara sa ćerkom.

Devojka se slomila i priznala šta je, kako navodi protothema, godinama trpela od svog ujaka. “Poslednji put kada je moja ćerka studirala tražila je od mene da joj pošaljem novac. Znao sam da nešto nije u redu kada me je nazvao gazda stana u kojem živi i rekao da mu duguje kiriju, dok smo majka i ja slali redovno novac. Kada sam razgovarao sa detetom da vidim šta se dešava, počela je da plače i ispričala sve šta je trpela od strane ujaka koji ju je silovao, kao i o snimcima koje je imao i uz pomoć kojih ju je ucenjivao i tako uzimao novac”, ispričao je otac.

Prema njenim rečima ujak ju je silovao od njene devete godine, a kada je odrasla i napunila oko 12 godina počeo je da je snima i fotografiše u nepristojnim položajima. Snimke je, kao se navodi, zadržao za sebe i potom ih koristio da je ucenjuje. Kada je devojka počela povremeno da radi, navodno ju je zvao i tražio da mu da novac koji je zarađivala, uz pretnju da će objaviti materijal koji poseduje.

Kada je otac saznao za užas kroz koji je njegova ćerka živela devet godina, prošao je pored svoje kuće u Argalasti Pelionu, uzeo karabin koji je legalno posedovao i otišao u Agriju. Objasnio je supruzi da je imao kvar na svom vozilu i da mora da poseti njenog brata.

Po dolasku na lice mesta, dvojica muškaraca su se posvađali, zatim je tinejdžerkin otac udario šuraka, a kada je oštećeni pokušao da mu oduzme pištolj, pucao je u njega.

(MONDO/I.V.)