DRAMATIČNA SITUACIJA: Majka Bacila Šestomesečnu Bebu Kroz Prozor Pa Skočila za Njom!

Dramatičan pokušaj preživljavanja u rumunskom gradu Jaši, gde je majka (30) bacivši svoju šestomesečnu bebu kroz prozor kako bi je spasila od požara koji je zahvatio njihov stan.

Prema izveštajima lokalnih medija, majka je pažljivo obukla bebu u više slojeva odjeće kako bi umanjila udarac prilikom pada, a zatim je hrabro skočila za njom sa trećeg sprata zgrade. Obje su prevezene u bolnicu u teškom stanju, dok je požar progutao veliki dio namještaja, odjeće i ostalog enterijera.

Inspektorat za vanredne situacije je saopštio da je 30-godišnja žena, suočena s požarom, odlučila donijeti tešku odluku i skočiti sa trećeg sprata zgrade noseći svoje bebe od nekoliko mjeseci. I majka i dijete su zadobile povrede i trenutno su pod pažnjom medicinskog osoblja. Evakuisano je 15 ljudi iz zgrade, dok su vatrogasci brzo reagovali i evakuisali još desetak osoba.

Ova potresna situacija svedoči o izuzetnoj hrabrosti majke u teškom trenutku, dok zajednica i vatrogasci pružaju podršku i pomoć u ovoj nesreći.

(MONDO/U.M.)