Ovi 5 znakova će posebno doživeti uticaj Mladog meseca u Lavu na emotivnom nivou….

16 avgusta 2023. godine, Mladi Mesec će zasijati u vatrenom znaku Lava, tačno u 10:48 časova, označavajući početak novog ciklusa Mesečeve faze.

Ovaj sveži ciklus Meseca donosi sa sobom snažnu energiju, i dok će svi znakovi Zodijaka osetiti njen uticaj, pet znakova će posebno duboko uroniti u njen vrtlog. Da li pripadate tom odabranom krugu?

Vaga

Mladi Mesec se javlja u vašem sektoru prijatelja i zajednice, što znači da biste se 16. avgusta mogli naći na nekom događaju gde ćete nekoga posebnog upoznati. Moguća je čak afera ili romansa s nekim od vaših kolega.

Generalno, s mladim Mesecom počinje novi ciklus vašeg ulaska u neku interesnu ekipu. To može biti maraton, trening, nekakav čet ili nešto vezano za društvene mreže.

Možda postoje neki interesi u ovoj zajednici – tarot, numerologija, astrologija, rešenje snova, travarstvo ili neobično kuvanje.

Inače, za kreativne ljude ovo je izvrstan mlad Mesec – možete se na zanimljiv način promovisati na društvenim mrežama.

Bik

Mladi Mesec se pojavljuje u vašem stambenom sektoru, ali može biti povezan i s temom ljubavi. Na primer, odlučite započeti život s osobom koju volite ili unajmite stan bliže njenoj kući.

Takođe postoji mogućnost da vam zbog uticaja energije mladog Meseca padne na pamet neka ne baš adekvatna ideja o nekretninama – možete se odlučiti na novčano ulaganje u stan koji ćete uskoro prodati – ta se ulaganja neće isplatiti.

Što se ljubavi tiče, možete upoznati nekoga ko vam je blizu ili biste čak mogli upoznati nekoga preko svojih roditelja.

Rak

Mladi Mesec događa se u vašem finansijskom sektoru, što znači da biste mogli biti upleteni u neku neobičnu situaciju zarade. Na primer, vaša zarada može biti povezana s temom nečeg čarobnog, ali u isto vreme nema sasvim odgovarajući podtekst.

Takođe vam može biti ponuđeno da uložite u neku vrstu digitalnog projekta koji se odnosi na lepotu, magiju ili finansije. Ako ulažete novac, budite oprezni – možda vam se neće vratiti.

Venera vlada stambenim sektorom u vašoj karti, tako da postoji mogućnost ulaganja u kuću, ali na kraju u oktobru možete zažaliti.

Lav

Mladi Mesec će ostaviti dubok utisak na vaš znak, posebno ako ste rođeni između 14. i 18. avgusta. To ukazuje na blisku povezanost sa vašim Suncem u natalnoj karti.

Mlad Mesec vam može doneti strastvenu vezu koja se pojavi naglo, kao bljesak svetlosti. Nemojte očekivati trajnu ozbiljnost iz ovakvih veza, ali imaju karmički karakter i mogu vam pomoći da izgrađujete samopouzdanje.

U naredne dve nedelje nakon mladog Meseca, verovatno ćete sresti značajnu osobu – obratite pažnju na one koji ulaze u vaš život. Moguće je da će se pojaviti i osobe iz vaše prošlosti, možda čak i neke stare ljubavne priče.

Vodolija

Mladi Mesec će zasijati u vašem sektoru partnerstva i udariti se u spoj sa vašim vladarom Uranom. To ukazuje na moguće neobične događaje u vezi.

Na primer, vaš partner može se pojaviti u neobičnom svetlu ili se može pojaviti čudna priča o njegovom poslu, karijeri ili imidžu.

Takođe, postoji mogućnost da vaši nadređeni razmatraju promene u vašem radnom ugovoru, stoga je mudro da otvoreno razgovarate o finansijskim aspektima – oni bi mogli biti nejasni.

Sve u svemu, mladi Mesec će uticati na vas kroz ljubavnog partnera, klijenta, kolegu ili pretplatnika. Očekujte neobične odluke s njihove strane.

Na primer, partner bi mogao doneti odluku o prodaji imanja ili iznenadnim promenama.

Izvor: Atma.hr