“Ovo su NAJLJUBOMORNIJI znakovi horoskopa”…

Mislili ste da su svi horoskopski znaci podjednako ljubomorni i posesivni kada je ljubav u pitanju? U velikoj ste zabludi..Dok ima onih koje ne možete učiniti ljubomornima ma šta da uradite – izvesni gore od ljubomore i pri samoj pomisli da kraj vas vide eventualnu konkurenciju.

Ako ste se pitali da li je vaš partner ljubomoran, bez da vam je do sad to pokazao, dovoljno je da znate šta je u horoskopu, da biste to otkrili. Pokazaćemo vam koji to horoskopski znaci ne mogu da kontrolišu ljubomoru i jednostavno pucaju po šavovima kad vas ugledaju u društvu zgodnih muškaraca.

Samim tim, moći ćete da predivite potencijalne probleme u vezi i uradite nešto po pitanju toga da izbegnete neminovne svađe i prekid veze. Osobe kojima ljubomora, zbog položaja zvezda u trenutku njihovog rođenja, najviše zadaje muke su one koje vam predstavljamo u nastavku teksta.

ŠKORPIJA: Ova činjenica ne iznenađuje, jer su iste u najvećem broju slučajeva ekstremno posesivne kada je ljubav u pitanju. Škorpije su naime, najbolji primer ekstremnih ljubomornih scena i blama u javnosti.

One jednostavno ne mogu da kontrolišu ovo osećanje i pri samoj pomisli da bi im partnerka mogla biti neverna gube kontrolu nad sobom i ne prezaju od posledica.

Dakle, ne radi se samo o bezazlenoj ljubomori koja stvara peckanje u želucu, već o pravoj pravcatoj ratnoj igri strasti, uzbuđenja, spletki i ljubomornih scena.

Istima, ljubomora ponekad služi i kao afrodizijak, jer osećaju neverovatnu privlačnost ka osobi sa kojom su, u trenutku kada pomisle da neko stoji između njih. Škorpije su, kako praksa pokazuje, toliko teatralne da vrlo često naprave scenu poput onih u Tarantinovim filmovima, pa čak i ekstremniju.

LAV: Lavovi, kraljevi životinja. Tu svoju osobinu prenose i na ljudski rod. Veoma su ponosi na sebe i sve što rade, pa tako i na ljubavnu vezu koju grade.

Njihov previše naglašen ego ne dozvoljava im da budu povređeni, pa s toga lavovi ponekad opsesivno tragaju za dokazima o prevari i lažima od strane partnera. Ako lav oseti da mu radite iza leđa, pre svega sebi to nikad neće oprostiti (jer nije saznao na vreme), a zatim i vama.

Kod lavova se sve vrti oko pitanja časti, koji smatra neprikosnovenom. Iako ponekad reaguje veoma burno i netaktično, u većini slučajeva vreba iz prikrajka i suzbija nalete ljubomore koji ga saleću.

BIK: Kada je reč o Bikovima, isti su naime previše zaštitnički nastrojeni, a samim tim i ljubomorni sa primesama posesivnosti. Priznaćete veoma moćan i opasan koktel, sa kojim možete imati posla.

Bikovi naime, strašno vole da prisvajaju i smatraju svojima stvari pa i ljude, te s toga teško prihvataju činjenicu da nešto nije ili može da ne bude njihovo.

Gotovo da im u sekundi padne mrak na oči i preplavi ih osećaj ljubomore kada pomisle da je neko „bacio oko“ na nešto što je „njihovo“. U zabludni su svi pokušaji da razuverite osobu rođenu u znaku bika, kada podlegne svojim ubeđenjima i prepusti se ljubomori.

S druge strane, bikovi su izuzetno verne osobe, jer se vode time da ne dozvoljavaju da neko dira i gleda njihovo ali isto tako, ne gledaju i ne diraju tuđe. Dakle bez flertova, deljanja i tome slično – isključivo fer plej.

Izvor: Ženski magazin, prenosi: Prva.