“OVO su najzlobniji znakovi horoskopa” – Zlopamtila su i osvetoljubivi – a jedan od njih se krije iza maske dobrote…

Bez obzira na okolnosti, velike su šanse da poznajete nekoga ko, čini se, ruši sve ostale kako bi se uzdigao. Prema astrolozima – jedan od razloga zašto se oni tako ponašaju zapisan je u zvezdama.

Lav – glavni diverzant: Sasvim je prirodno da znak koji voli pažnju ima zlonameran um. Lav voli biti zvezda i učiniće sve da ostane u centru pažnje!

Lav je horoskopski znak koji će najverovatnije postati poznat i nije spreman ništa da prepusti slučaju. Ako se nađe na putu postizanja svojih ciljeva – samo ga pregazi.

Škorpija – najzlobniji horoskopski znak: Bez previše neizvesnosti, medalja za najzlobniji horoskopski znak odlazi u ruke Škorpije. Ličnost Škorpije puna je zamršenih slojeva, a ipak osobina koja najsvetlije sja je njihova lukavost.

Ovan – čuvajte se njegove osvete: Kao jedan od tri vatrena znaka, ličnost Ovna je prirodno agresivna i nikada neće dopustiti da se nešto dogodi protiv njegove volje. Ovan je definitivno eksplozivan, ali ovaj horoskopski znak takođe uživa u planiranju osvete neprijateljima.

Devica – zli genije: Devica je jedan od najinteligentnijih horoskopskih znakova, iako često koriste svoj mozak kako bi smislili zle planove. Devica se na površini može ponašati slatko i nevino, ali ispod svega smišljaju mnoštvo lukavih planova.

Piše: Zadovoljna.rs.