NEDELJNI HOROSKOP DO 03. JULA: “Blizanci – neko će vas primetiti; Škorpije očekuje najromantičniji vikend”…

Nedeljni horoskop do 3. jula!

OVAN: Kada bismo počeli da obraćamo manje pažnje na one koji misle drugačije od nas, a više da se fokusiramo na sebe, bili bismo opušteniji. Osećaćete se pomalo rastrzani između različitih mišljenja. Biće vam potrebno više truda da dobijete odgovore na svoja pitanja.

Petak će vam doneti dobre vesti vezane za vaše emocije, ali pažljivo slušajte jer možete steći pogrešan utisak. U suprotnom, odluka koju ćete morati da donesete neće biti tako laka.

BIK: Fokus će biti na vašem emotivnom životu, koji ćete želeti da obogatite. Ne plašite se strastvene energije i direktne komunikacije koja će vam pomoći na svakom koraku.

Poslovna pitanja biće jasnija u petak kada ćete biti skloniji preciznom radu i rešavanju finansijskih pitanja. Što se tiče zdravlja, naći ćete se i u mirnom periodu, a opustićete se šetnjama prirodom.

BLIZANCI: U utorak, kada Merkur prelazi u znak Raka, budite oprezni u komunikaciji jer ćete osetljivo prihvatiti razne argumente. Pažljivo planirajte troškove koje ćete teško izbeći.

Zbog finansijskih briga bićete i energetski slabiji. Takođe, na polju karijere u petak, čuvajte se ishitrenih zaključaka i ne nasedajte na obećanja. Blizanci, tokom vikenda će vas primetiti neko suprotnog pola – imaćete osećaj da se sve vrti oko vas!

RAK: Opušteni i bezbrižni, okruženi energijom Venere u znaku Lava, zakoračićete u nove avanture. Dokažite sebi i drugima da možete sve. U četvrtak ćete biti malo uzbuđeni zbog pojačane emocionalne kalkulacije, što bi moglo da vas dovede do preterivanja i emotivnih izliva, pa što pre raščistite svoj unutrašnji nered. Nećete morati da žurite, samo budite temeljni u onome što radite i ne brinite o manjim neuspesima jer su oni prolazni.

LAV: Odlično ćete se osećati ako otputujete negde daleko među ljude koji su vam potpuno nepoznati, ali zbog toga zanimljivi. Umorni ste od rutine i previše poslovnih obaveza.

Prihvatite da još ima vremena za drastične korake, biće važnije pratiti šta se dešava. U nedelju ćete naći način da postignete ono o čemu već dugo pričate.

DEVICA: Zbog brojnih nedoumica i energije Merkura koja prelazi u znak Raka, ozbiljno ćete početi da analizirate svoje polje karijere i proveravate razne činjenice, ali nećete biti baš zadovoljni odgovorima.

Što više želite da ubrzate, brže ćete se ponovo naći u dilemi. Tokom vikenda nećete naći dobro vreme za razgovor sa nekim zbog nevoljnosti, pa se u vama može nakupiti neka ljutnja. Međutim, zapamtite da sve dolazi na svoje kada dođe pravi trenutak.

VAGA: Početkom nedelje prekinuće vas neko ko želi da vas ubedi da je vaše razmišljanje pogrešno. Ne borite se beskonačno, radije ostanite verni svojim principima.

Na polju ljubavi, za one u vezi, dolazi vreme snažnog vezivanja i produbljivanja odnosa. Shvatićete da ste u proteklom periodu premalo vremena posvetili malim emotivnim radostima.

ŠKORPIJA: Iako vam utorak neće biti najlakši, kada Merkur pređe u period Raka, osećaćete se dobro. Imaćete puno sreće sa složenim zagonetkama i lukavim stvarima gde će vaš um biti brz i oštar.

Vikend će biti obojen emocijama, romantičnim zagrljajima i prijatnom energijom koja će vas naterati da preduzmete određene korake. Uživaćete u besposlici i dobrom društvu.

STRELAC: Budite oprezni kada vam početkom nedelje postave neobično pitanje, ali pre svega držite se svojih izjava. Predložićete nešto što bi moglo biti odbijeno zbog zavisti nekih kolega.

Pred kraj nedelje bićete sve umorniji i biće vam potreban odmor. Ako ste slobodni, očekuju vas avanture, a onima u vezi, večernja šetnja za dvoje biće najlepša.

JARAC: U poslednje vreme ste previše ubeđeni da ste uvek u pravu. Imaćete priliku da iskreno priznate svoje greške i počnete da reagujete na drugačiji način.

Energija će biti uzburkana sredinom nedelje jer ćete biti rastrzani između poslovnog i emotivnog života i teško ćete se odlučiti šta je važnije. U subotu, kada dođe do konjunkcije Sunca i Merkura, samci će imati velike prilike za nova poznanstva, koja će verovatno završiti kao strastvena avantura.

VODOLIJA: Prve dane u nedelji iskoristićete za dodatni rad, učenje i upoznavanje sa zanimljivom osobom koja će zračiti razigranošću.

Odlične mentalne sposobnosti, koje će pojačati Venera u Lavu, dobro će vam doći jer ćete u svim oblastima biti korak ispred drugih. Biće vam važno da upoznate zabavne ljude na nedeljnim druženjima sa prijateljima.

RIBE: Tranzit Merkura u znaku Raka sprečiće direktnu komunikaciju. Pokušajte da kontrolišete sopstvenu energiju što je više moguće jer se unutra sprema prava oluja.

Odnosi na ljubavnom polju će se poboljšati krajem nedelje kada ćete se konačno smiriti i ponovo stabilizovati i početi da pričate o temama koje su do sada bile nepoznate. Osećanja koja će vas preplaviti biće fenomenalna.

Sensa.