Par s 43 godine razlike vjenčao se uprkos oštrim kritikama..

(Foto: Instagram / Printscreen)Ljubav često može biti teška tema za razgovor, posebno kada su u pitanju društvene norme i bogatstvo. Par s 43 godine razlike vjenčao se uprkos oštrim kritikama i želi dokazati da ljubav pobjeđuje.

Milijarder koji ima neto vrijednost od preko 1.2 milijarde evra oženio je 43 godine mlađu manekenku, a njegovih sedmero djece sumnja u njene namjere i kritikuje njihovu vezu.

Eduardo Francisko Kostantini, 76-godišnji je argentinski preduzetnik koji se nedavno vjenčao s 30-godišnjom manekenkom, Elinom Fernandez.

Međutim, postoje neki skeptici koji vjeruju da se Elina možda udaje za njega zbog njegovog bogatstva.

Ali, usprkos nezadovoljnima, Eduardo je progovorio o svojoj ljubavi prema novoj nevjesti, a Elina takođe nije mogla dočekati da pokaže svoju ljubav prema novom suprugu, dok dijeli njihove fotografije s medenog mjeseca, donosi “Bright Side”.

Zapravo, nazvala ga je “ljubavlju svog života”.

Tokom intervjua za jedan časopis, nakon njihovog vjenčanja, Elina objašnjava njihovu ljubav.

“Mnogi nas kritikuju na društvenim mrežama, a da ne znaju koliko su naši osjećaji čisti. Osim toga, ja imam ‘staru dušu’, a on ima ‘mladu dušu’. Od nas dvoje, Eduardo je onaj koji ima najviše energije i teško je držati korak s njim” priča manekenka.

Eduardo takođe hvali ljupku suprugu, koja je sasvim slučajno vrhunski argentinski model. Divi se njenoj energiji, i tome kako ona živi život punim plućima, istovremeno se suočavajući s fizičkim, psihičkim i emotivnim izazovima.

Uz posao u modi koji je vodi po cijelom svijetu, od Kine do Japana i svugdje između, ona živi svoj san. Elina se godinama bavi modelingom i zarađuje dosta novca. Preduzetnik jasno daje do znanja da je ponosan na postignuća supruge i da je podržava u svim njenim nastojanjima.

Par se navodno upoznao u Eduardovom muzeju i vjenčao devet mjeseci kasnije na luksuznoj ceremoniji u Alvearu, okružen voljenima, prenose “24Sata”.