Pijana recepcionerka (27) seksualno uznemirila dječaka (13)

Foto: Pixnio

Recepcionerka stomatološke ordinacije seksualno je napastovala 13-godišnjaka dok je pijana teturala kroz seoski park u Česšajeru. Džejd Beri (27) oko 21.00 sata prišla je djetetu koje je sjedilo na klupi i s prijateljem razgovaralo o nadolazećem 14. rođendanu.

Sjela je između njih i počela jednog od dječaka dirati po genitalijama, zatim mu je ponudila seks i rekla mu da će ga jahati do jutra, piše “Daily Mail”.

Šokirani dječaci pokušali su pobjeći na šta je Beri spustila hlače i onesvijestila se. Školarci su je snimili prije nego što je ustala i nastavila svojim putem, a otkrili su ko je ona tako što je bankovnu karticu i mobilni ostavila na klupi. Tokom razgovora s policijom rekla je da se ničega ne sjeća.

Trinaestogodišnjak je bio toliko istraumatizovan da je sebi pokušao oduzeti život. Beri je priznala krivicu za seksualni napad te je osuđena na 12 mjeseci zatvora i 18 mjeseci uslovne, a biće i upisana u registar seksualnih prestupnika na deset godina. Takođe mora na odvikavanje od alkohola i 35 dana rehabilitacije.

Incident se dogodio u oktobru prošle godine kad se Berijeva nakon druženja s prijateljima kroz rezervat vraćala kući.

“Žrtva je sjedila na klupi kad mu je optužena prišla. Počela je dirati i trljati njegove genitalije i gornji dio bedara preko odjeće, istovremeno neprikladno komentarišući situaciju. Pokušali su otići kad je Berijeva skinula odjeću i otkrila zadnjicu i genitalije prije nego što se onesvijestila”, rekao je tužilac Džejms Kuts.

Majka žrtve kontaktirala je policiju koja je na mjestu događaja pronašla bankovnu karticu i mobilni optužene. Tužilac se osvrnuo i na posljedice koje je incident imao na 13-godišnjaka.

“Nakon napada osjećao se potišteno i pokušao je sebi oduzeti život, svaku veče imao je noćne more te je počeo uzimati lijekove. Ne izlazi puno iz kuće, osjeća se uplašeno, tjeskobno i nesigurno”, kazao je tužilac, prenosi “Jutarnji”.