Ruska astrološkinja Tamara Globa predviđa da će Strelac imati teški i mučni jun 2023.

Ruska astrologinja Tamara Globa upozorava na izazove koje horoskopski znakovi mogu očekivati u junu, a posebno je istakla jedan znak koji neće imati naklonost zvezda tokom prvog letnjeg meseca.

Strelčevi će se, prema njenim rečima, suočiti s gubicima i teškoćama. Sve što može da se iskomplikuje kod ovog znaka će se zaista iskomplikovati. Tamara savetuje Strelčeve da pokušaju preživeti jun s što manje posledica.

Od samog početka juna, predstavnici ovog vatrenog znaka će se naći na ivici provalije. Prema poznatoj astrološkinji, jedan jedini pogrešan korak može im doneti mnoštvo problema.

Tamara smatra da su Strelčevi postali taoci loših navika, a posebno će se te navike ispoljiti tokom juna. Ona savetuje da se što pre oslobode tih navika ili bar da počnu raditi na njihovoj promeni.

Upozorava da postoji rizik da Strelčevi ostanu bez posla, dok kod nekih čak postoji mogućnost da izgube i krov nad glavom.

Takođe, Strelčeve očekuju finansijske poteškoće koje će stvoriti nove neprijatne situacije u porodici.

Zdravlje će biti značajno narušeno, pa Tamara ističe važnost posvećivanja veće pažnje svom zdravlju. Preporučuje da, ako je potrebno, obave kontrolne preglede kod svog lekara.

Tamara Globa naglašava da je važno da Strelčevi što pre saberu svoje snage i preuzmu kontrolu nad situacijom kako bi se suočili s svim neprijatnostima koje im predstoje. U suprotnom, jun će im biti izuzetno težak mesec koji može imati dugotrajne posledice na njihovu budućnost.

Izvor: luftika.rs