SEDMIČNI HOROSKOP DO 20. AVGUSTA: Bikovi jedna posebna osoba i dalje budi u vama osećanja koja su jedinstvena, ali još niste spremni da na to reagujete, Vodolije poslovni planovi vam idu od ruke ove nedelje….

Pročitajte nedeljni horoskop od 14. do 20. avgusta 2023. godine.

OVAN

Posao: Ovonedeljni poslovni planovi vam idu glatko, a to ima pozitivan uticaj i na vašu finansijsku situaciju. Sada je pravi trenutak da se stvari postave na svoje mesto.

Ljubav: Ovog puta, važniji problemi pretežu u odnosu na emotivne. Nažalost, partner ne iskazuje razumevanje. U ljubavi neće ići glatko ove nedelje.

Zdravlje: Stanje zdravlja je stabilno.

BIK

Posao: Nemojte gubiti nadu ako su vam prihodi naglo smanjeni. Trenutni trend neće se nastaviti u istom pravcu, pa se ne obeshrabrujte zbog privremenih aspekata koji vam trenutno nisu naklonjeni.

Ljubav: Jedna posebna osoba i dalje budi u vama osećanja koja su jedinstvena, ali još niste spremni da na to reagujete.

Zdravlje: Mogući bolovi u leđima.

BLIZANCI

Posao: Vaši poslovni planovi napreduju dobro i imate povoljan trenutak za daljnje investicije. Važno je da budete obazrivi i dobro informisani, ali ne oklevajte da preuzmete rizik. Ponekad je rizikovanje ključ za postizanje uspeha.

Ljubav: Vaša samouverenost vas može sprečiti da pozovete osobu koja vam se dopada. Možda je vreme da preduzmete prvi korak.

Zdravlje: Vaše zdravstveno stanje je zadovoljavajuće.

RAK

Posao: Važno je da obratite više pažnje na svoje obaveze kako ne biste privukli nezadovoljstvo šefa. Postoji dovoljno vremena da sredite neke detalje i poboljšate situaciju.

Ljubav: Na predstojećoj zabavi imate mogućnost da upoznate veoma interesantnu osobu. Ako se dogodi da vam nešto poremeti planove, nemojte gubiti nadu.

Zdravlje: Vaše zdravstveno stanje je zadovoljavajuće.

LAV

Posao: Vaš poslovni plan napreduje solidno, i imate jasnu predstavu o svojim kvalitetima koji vam mogu pomoći da napredujete i dostignete višu poziciju.

Ljubav: Vaš partner možda nije sklon deljenju mnogih stvari sa vama, što može stvoriti osećaj tajanstvenosti. Ova situacija vas može dovesti do nelagodnosti.

Zdravlje: Primetan je porast tenzije. Preporučuje se da se posvetite tehnikama opuštanja kako biste održali ravnotežu.

DEVICA

Posao: Niste skloni očajavanju, čak i kada se suočavate sa jakim negativnim trendovima. Vaš stav ostaje pozitivan, bez obzira na teškoće, jer ste svesni svoje sposobnosti da se izborite sa svim izazovima.

Ljubav: Problemi koje vaš partner trenutno prolazi utiču na vas. U ovakvim trenucima, opuštanje i iskreni razgovor predstavljaju najbolje rešenje za očuvanje vašeg odnosa.

Zdravlje: Osećate se preumorno. Preporučuje se da pronađete vreme za odmor kako biste obnovili svoju energiju.

VAGA

Posao: Vaša finansijska situacija se postepeno poboljšava iz različitih izvora, i nema značajnih gubitaka. Sve ide dobro i trebalo bi da tako i ostane. Sada je vreme za smišljanje novih planova.

Ljubav: Osećate se izvanredno kada ste u blizini Ovna, ali istovremeno niste sigurni kako da se nosite sa ovom situacijom.

Zdravlje: Povećavate intenzitet treninga kako biste poboljšali svoje zdravstveno stanje.

ŠKORPIJA

Posao: Čini se da kolege nedovoljno razumeju vaše trenutno stanje. Pokušajte da unapredite ovu situaciju u kojoj se trenutno nalazite.

Ljubav: Iako ste zaljubljeni, odbijate čak i sebi da priznate tu istinu.

Zdravlje: Preporučuje se povećanje fizičke aktivnosti kroz redovno vežbanje kako biste održali svoje zdravlje.

STRELAC

Posao: Ukoliko radite u privatno imaćete odlične poslovne mogućnosti, pa ih iskoristite u narednom periodu.

Ljubav: Ako ste usamljeni ne morate da očajavate, jer se uviđa promena koja vam sledi još u toku današnjeg dana.

Zdravlje: Srčana aritmija.

JARAC

Posao: Kao da baš vi morate da radite sve što vam kažu. Idite na odmor. A nakon odmora razmislite šta zapravo želite od sebe i od drugih, bilo da su oni podređeni ili nadređeni vama.

Ljubav: Niste zainteresovani za emotivni život. Vaš ljubavni odnos više nije film, sada je španska serija.

Zdravlje: Dobro se osećate.

VODOLIJA

Posao: Poslovni planovi vam idu od ruke ove nedelje, što svedoči i stanje na vašem bankovnom računu. Vreme je da iskoristite ove povoljne okolnosti.

Ljubav: Parnter vas i dalje tu za vas i vaša najveća podrška šta god da se dešava. Vi ste srećni zbog toga.

Zdravlje: Dobro se osećate ove nedelje.

RIBE

Posao: Niste u mogućnosti da birate sa kim ćete da sarađujete ali isto tako ni aranžmane koji vam se dostavljaju. Ne očajavajte, jer vam sledi odličan period.

Ljubav: Pojačana tenzija u braku može biti danas pogubna za vas. Pokušajte da budete otvoreniji prema sebi I priznate slabosti koje bi mogli da prevaziđete u narednom periodu.

Zdravlje: Nesanica.

Izvor:luftika.rs